Разглеждате тема Моля , помогнете за свестен бояджия, от раздел Ауди A3/RS3 Форум на форум Audi ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Моля , помогнете за свестен бояджия Напоследък ми наговориха нещо като 1500-3000лв. за цялостно боядисване на Audi A3 в Сф. , пък такива пари нещо не ми се дават?!? |
|
| ||||
| ||||
| normalnata cena koiato triabva da platite e mezdy 750-1000lv spored kakva e cenata na boiata koiato iskate malko e slozno v momenta da namerite svesten boiadzia ,zashtoto se vnasiat yzasno mnogo-avtomobili v momenta i vsi4ki imat mnogo rabota,vse pak mnoga da pomogna slad isvesno vreme,ako ne vi e speshno razbirase,0898238472 stanislav |
|
| |||
| |||
| xorata ne sa vi izlagali savsem realnata cena za naistina kacestvena rabota i za taia kola e 1500 -2000 lv |
|
| |||
| |||
| Благодаря ви за реакцията и: 1. Не не ми е спешно, так 4е вероятно ще се чуем по-нататък, st12 ![]() 2. Знам , че цената би била горе-долу такава, ако търсех боядисване с металик или перла, но колата е била пребоядисвана преди да я взема с акрилна боя, която не е толкова скъпа и за това тази цена е нереално висока.Извинявам се, че не направих това уточнение по-рано ![]() |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| Искам да си купя Фиат Мареа, моля за съвет: | rodoljubie | КАКВО ДА КУПЯ? | 1 | 26-10-2008 21:05 |
| Помогнете ми с избора на кола | nasko_atb | КАКВО ДА КУПЯ? | 2 | 26-04-2008 18:01 |
| Дилема-моля дайте мнения | branko_d | КАКВО ДА КУПЯ? | 3 | 28-01-2008 16:20 |
| Часът сега е 07:55. |