Разглеждате тема problem s Audi A6 1.9 TDI, от раздел Ауди A6/S6/RS6 Форум на форум Audi ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| problem s Audi A6 1.9 TDI Здравейте, Имам проблем с охладителната система на колата. Изхвърля водата през одушника на казанчето за вода. Проверих водната помпа, термостата, проверих за газове в охладителната система - нямаше и се обръщам към всички за мнение и съвет - от къде може да е проблема. |
|
| |||
| |||
здр от мен,това се получава ако е прегрявана и имаш кривина на главата,или пукнатина или шупла...може и гарнитурата на главата да е издухана...има и други причини,аз сам се сблъсквал с тези...дано съм ти помогнал![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Крива или спукана глава,прегоряла гарнитура на главата,получава се от прегряване на двигателя |
|
| ||||
| ||||
| а провери ли радиатора да не е запишен |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| | barsia | Опел Astra Форум | 1 | 06-08-2008 20:27 |
| | pepster | Фолксваген Пасат Форум | 2 | 04-08-2008 15:50 |
| problem s noviqt mi Outlander | plamenparvanov | Mitsubishi | 0 | 03-07-2008 00:52 |
| problem | icho-5260 | Opel | 1 | 14-06-2008 14:27 |
| Комерсиална Информация Audi 100 2.5 tdi | jossbomon | Audi | 2 | 09-06-2008 19:11 |
| Часът сега е 08:59. |