Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 25-11-2009, 11:14
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Nov 2009
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Мнение за магазини ЕВРО 07

Здравейте,

Преди около два месеца си купих капачка за разширителен съд на антифриза и вчера (23.11.2009) задради скапаната им капачка едва се прибрах в къщи. Беше се счупила и ми изтече антифриза по време на път. Ходих до магазина, но ми казаха, че нямат гаранция. Не ми се мисли какво би станало, ако си купя по-възлова част от тях. Например да ми падне колело по време на път.
Някои ще кажат една капачка, но заради нея едва не ми блокира двигателя.

ИСКАТЕ ЕВТИНИ БОКЛУЦИ, ХОДЕТЕ В "ЕВРО 07"!!!
Отговор с Цитат
Стара 16-08-2010, 09:42
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: May 2009
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Здравейте!
Почти година след колегата мога да кажа,че в Евро 07 се продават основно боклуци.
Моят случай-купувам тампони за амортисьори от евро07 и ме уверяват,че са немски след з месеца видях че са скъсани и дори бяха по зле от предишните с които карах 7г. колата.
Отговор с Цитат
Стара 24-06-2011, 16:56
Нерегистриран
Посетител

Спецялно си търся теми за Евро 07 да им се изплюя на боклуците дето продават. Няма значение с каква кола съм, тук съм само да допълня отрицателните мнения за тия мангали. Трябваше ми хидравличен цилиндър за съединител (долния на скоростната кутия), и въпреки че си знаех че е по добре да намеря нещо старо но оригинално се подлъгах поради малката разлика в цените та реших да пробвам ново. Разгледах им всички варианти (които не бяха много) и избрах най скъпия и качествен според мен (и според тях) на Феродо (дали е истинско не знам и няма как да се види на самия цилиндър). От самото начало ми казаха че гаранция няма, единствено мога да го върна ако не стане на колата при монтажа. Минаха 3 месеца от монтажа и не много километри (тъй като имам и втора кола кято карам повече) и цилиндърчето протече откъм накрайника на който се навива хидравличната линия. И протече зверски - само като държа натиснат съединителя и има налягане там, почва да капе! Пробвах да го затегна повече но без да рискувам да нараня накрайника на хидравличната линия, течът не намаляваше. Бях се уплашил че проблема може да е в накрайника на линията, но днес смених цилиндъра с такъв втора ръка и уплътни перфектно. Айде толкова от мен, поздрави на всички.
Отговор с Цитат
Стара 25-06-2011, 21:04
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Feb 2011
Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
колеги ако трябва да сме честни навсякьде се продават боклуци аз сьм собственик на автосервиз и работя сьс поне 10 магазина за доставка на място като сред тях е и евро07 не мога да кажа че техните части са по лоши просто нещата опират до коректност от страна на тьрговците с мен не си позволяват да се е...ват защото им правя сериозен оборот а и ползвам гаранция за частите затова сьвета ми е при нужда ползваите услугите на доверения си монтьор така вероятноста да уцелите тотално менте е по малка
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies