Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 31-07-2011, 08:21
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Jul 2011
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Exclamation Какво да правя с отработеното масло?

Здравейте! Незнам дали това е подходящия раздел, в който да пусна темата, но незнам какво да правя с отработеното масло. Събрал съм две варелчета и се моля да не минат от РИОКОЗ на проверка, щот ще ми треснат акт. Давайте съвети моля и предварително благодаря за мненията.
Отговор с Цитат
Стара 31-07-2011, 10:00
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Feb 2011
Получил 2 Благодарности за 2 мнения
ами колега по принцип има фирми които го изкупуват но за 2 варелчета маи не си струва разправиите по добре го даи на някои багерист да си го налее в хидравликата или на някои да си пали парното с него зимата
Отговор с Цитат
Стара 31-07-2011, 10:27
New in Avto Forum

Май не се изразих добре... под варелчета имам предвид два варела от 200 литра. Намерих някаква фирма в гугъл, която изкупува отработени масла ама са от Стара Загора. Съмнявам се да припалят до София за тях. Пък и незнам дали издават документи.
Отговор с Цитат
Стара 01-08-2011, 06:56
Авто Форум Експерт

ами колега и аз за такова количество се сетих те изкупуват тези фирми но за такова малко количество няма да проявят интерес а и трябва да имаш фирма за да може да го осчетоводите по добре намери някои познат които има фирма и предава масла аз моите отработени масла от сервиза си ги продавам срещу 0.85лв за литьр
Отговор с Цитат
Стара 02-08-2011, 05:35
New in Avto Forum

Колега имам фирма, трябват ми документи - някакви транспортни карти доколкото разбрах, може ли да ми дадеш техни координати, а аз ще се договоря с тях. А иначе намерих една фирма - http://pesta-oil.com/, които ми дават 0.60 лв. , издават документи и не искат фактура, а за по-големи количества дават и повече, но не уточниха...
Отговор с Цитат
Стара 05-08-2011, 11:34
Авто Форум Експерт

Сега те разбрах. Аз мога да ти дам координати но те деистват на територия на пловдив и няма да ти свьрши работа ами започваи с тези които си намерил а по нататьк винаги може да ги смениш да имаш там някаквидокументи за пред онези главорези. Поздрави от пловдив
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies