Разглеждате тема Търся един сервиз / магазин (в София)..., от раздел Всичко Останало на форум АВТО МИШ-МАШ ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Търся един сервиз / магазин (в София)... Здравейте! Търся един сервиз / магазин, намира се някъде в Бъкстон. Трябва да поръчам ремонтен комплект за кормилна рейка за Honda. Мисля, че сервизът / магазинът е специално за части на Honda, но не съм сигурна. Ако някой има представа за кой сервиз / магазин говоря, ще съм му много благодарна, ако ми даде точен адрес или ми обясни как да стигна до там. |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ | BaHxeL3uHr | Всичко Останало | 7 | 08-11-2008 15:29 |
| Сервиз за годишен технически преглед в събота и неделя? | Autoscum | Всичко Останало | 0 | 01-08-2008 20:05 |
| Комерсиална Информация Промоция в София Франс Ауто | Илето(роланд гароса) | Peugeot | 2 | 07-07-2008 09:03 |
| НОВО нясто за Нощни Гонки в София NEW | bojurishte | Авто Адреналин | 13 | 30-08-2007 18:18 |
| Часът сега е 08:10. |