АКУМУЛАТОРИ -GIGAWATT са акумулаторите, бошовско производство са и имат 2 година гаранция. Има и по-големи, но само по заявка...
45Аh - 110лв
56Ah - 143лв
60Ah - 153лв
74Ah - 189лв
АМОРТИСЬОРИ (предни, задни):
-KYB- японски с 25месеца гаранция...най-доброто, което мога да предложа, но не и най-скъпото
-AL-KO- немски с 12месеца гаранция...
-MONROE- белгийски с 2години гаранция
-BILLSTEIN- немски с 1година гаранция
-SUPRA, WICTORY и др. без гаранция, съответно най-евтини
АНТИФРИЗ- концентрат -13.3лв/1.5л разрежда се 1:1.5 за -25 градуса(син); концентрат 14.3лв/1.5л разрежда се по същия начин(червен- за алуминиеви радиатори); разреден -3.8лв/1л
АПТЕЧКИ(15лв), ПОЖАРОГАСИТЕЛИ(15лв)(имат сертификат че отговарят на изискванията на КАТ),
СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНИ ТРИЪГЪЛНИЦИ(2.5лв) И
ЖИЛЕТКИ(3.5лв) БОБИНИ- от 25лв до 100лв БОЛТОВЕ ЗА ГЛАВА (AJUSA- испански като гарнитурите; от 11.2лв за опел 1.2 с верига до 104лв за пежо 605 2.5д)
БЕНДИКСИ- от 16лв до 60лв ВКЛЮЧВАТЕЛИ (от 25лв до 55лв)
ВОДНИ ПОМПИ (BUGATTI; от 35лв за фиат 1050сс и 1.3д до 220лв за ФИАТ ДУКАТО 1.9T.D.94- )
ВОДНИ СЪЕДИНЕНИЯ- от 2лв до 95лв ВТУЛКИ ЗА СТАРТЕРИ- от 0.5лв до 2.5лв ГАРНИТУРИ (AJUSA- испански)
-ГЛАВА (от 9.1лв за фиат уно до 94.5лв за форд скорпио 2.5 по-скъпичките са метални иначе средната цена върви около 30-40лв)
-ИЗПУСКАТЕЛНИ ТРЪБИ (от 1.2лв за форд сиера 2.3д до 77лв за бмв е-36 м40-43)
-СМУКАТЕЛНИ ТРЪБИ (от 0.8лв за БМВ е-30 2.4д х8бр. до 64лв за форд мондео зетек мотор)
-КАПАК КЛАПАНИ (от 1.5лв за фиат типо/темпра до 57.6лв за някакъв 16V VW)
-КАРТЕР (от 1.7лв за пежо 305д след 80г до 86.6лв за VW 1.9д +метал)
ГУМИЧКИ ЗА КЛАПАНИ (CORTECO- италиански; до 15лв комплекта, за японските са малко по скъпички)
ДАТЧИЦИ- EPS- италиански
-масло- до 10лв повечето, но има и от 81лв за мерцедес
-термореле- около 25лв
-температура лампа- около 20лв
-температура- от 7лв до 35лв
ДИОДНИ БЛОКОВЕ- от 20лв до 60лв ДИСТРИБУТОРНИ КАПАЧКИ – EPS- италиански; от 10лв до 123лв; по-голямата част са около 15-20лв
ДОБАВКИ:
-ЗА БЕНЗИН И ДИЗЕЛ- има немски на WURT(от 10 до 15лв, има и от руските- РЕСУРС(около 10лв)
-ЗА КАРБУРАТОР около 10лв немско на WURT
-ЗА ПРОЧИСТВАНЕ от 5 до 10лв според марката
-ЗА ТЕЧОВЕ от 3 до 13лв според марката
-ЗА ДВИГАТЕЛ- вътрешно и външно почистване; около 15лв
-СПРЕЙ ЗА РЪЖДА- от 5 до 15лв
-СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ТАБЛОТО от 5 до 15лв
-ОБЕЗМАСЛИТЕЛ около 13лв
ЕДРОГАБАРИТНИ ЧАСТИ (не са от българските...вносителя е ИНТЕРКАР, мисля че са датски; всичко, което се сетите, но само по заявка освен ако не е праг или вежда за някой масов опел или VW)
ЖИЛА (COFLE) :
-ГАЗ (около 15-20лв...)
-КИЛОМЕТРАЖ (10-20лв)
-СЪЕДИНИТЕЛ (средна цена 20-30лв, но има и за 80лв за VW
PASSAT 88- AUTO)
-РЪЧНА (около 15-20лв, но има както по 6-7лв, така и по 40лв...)
КАРЕТА – METELLI- италиански около 100лв
КОМУТАТОРИ- около 40лв КЛАПАНИ - FRECCIA; от 5лв до 15лв/бр. КРУШКИ (за фарове, мигачи, стопове...питайте каквото точно ви трябва и са на BOSCH и HELLA като марки)
ЛАГЕРИ (задна/предна главина- SNR; за съединител-BREDA)
ЛАМБДИ-СОНДИ- от 40лв до 90лв МАСЛА:
-ELF
-ESSO
-MOBIL
-PRISTA
-RAVENOL (немско, пълна гама; разфасовки по 1л и по 5л)
-SELENIA
-SHELL
-SRS-VIVA
-TOTAL (немски, пълна гама; разфасовки по 1л и по 4л)
-VALVOLINE
МАНШОНИ- SPIDAN(немски) и QH(английски) ПАЛЦИ – EPS- италиански; има на 3лв има и на 30лв...
РАДИАТОРИ – AIMRAD и др. РЕЛЕТА- от 6лв до 26лв РЕМЪЦИ- DAYCO- италиански; ангренажни- цена според броя на зъбите, канални- цена според дължината, вентилаторни- повечето са на 5-6лв но има и по15-20лв; предлагаме и ангренажни комплекти на DAYCO са ремъците вътре, а ролките са на INA- немски
РОЛКИ- INA- немски, BREDA- италиански СВЕЩИ- BOSCH, NGK, SCHAMPION И КАБЕЛИ ЗА СВЕЩИ- TESLA, EPS, BOSCH СЕМЕРИНГИ (CORTECO; повечето са на цени до 5лв... но има и някой доста по-скъпички от рода на ФИАТ/ПЕЖО JRD – 37.9лв)
СИЛИКОН- термоустойчив, червен, сив, син, безцветен; от 6лв до 8лв СПИРАЧНА СИСТЕМА:
-БАРАБАНИ
-НАКЛАСКИ-RAICAM- италиански, качеството наистина е на доста
високо ниво; дискови- от 21лв до 116 за мерцедес 508/814; челюсти- от 15лв до 100лв за FORD TRANZIT 2000- 280x65)
-ПРУЖИНКИ ЗА ЧЕЛЮСТИ (около 20лв комплекта)
-СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ (DOT3, DOT4)
-СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ- RAICAM; от 34лв до до 210лв за МЕР.W 140 t.t.91->
-СПИРАЧНИ МАРКУЧИ – PIRELLI-италиански; около 20лв, но има и за 150лв...
-СПИРАЧНИ ПОМПИ – METELLI; около 50лв средна цена, има за 20 и за 140лв
-СПИРАЧНИ ЦИЛИНДРИ – METELLI; около 20лв...
СТАРТЕРИ И ГЕНЕРАТОРИ (от 80лв до 280лв)
СТОП МАШИНКИ- EPS- италиански; повечето са до 10лв но има и от 30лв
СЪЕДИНИТЕЛИ (може и само феродов диск отделно, има скъпи на
VALEO, но може доста по-евтинки да се намерят...качеството естествено е по-добро на VALEO, а цените са напълно разнообразни)
ТАМПОНИ (двигател, скоростна кутия, носач)
ТЕРМОСТАТИ- EPS- италиански; има по 10лв има и по 120лв...
AIMRAD- качеството е по-високо, съответно и цената...
ФИЛТРИ- TECNECO:
-ВЪЗДУШНИ- около 10-12лв; има и някой от 30...
-ГОРИВНИ- до 25лв, повечето са около 15лв
-КУПЕ- около 20лв
-МАСЛЕНИ- около 10лв
ХОДОВА ЧАСТ- FRAP- италиански:
-БИАЛЕТКИ
-НАКРАЙНИЦИ – около 20лв цена, няма фрапиращи разлики
-НОСАЧИ има на 20лв за фиат регата, но има и на 370лв за мерцедес с класа... средна цена около 40-50лв
-ТАМПОНИ – много разнообразни цени.. от 3лв до 70лв
-ШАРНИРНИ БОЛТОВЕ около 20-30лв но има и за 80лв...
-ЩАНГИ от 18лв до 252лв за мерцедес 202
ЧЕТКИ-ELAUTO; до 10лв комплекта И ЧЕТКОДЪРЖАТЕЛИ (около 25лв) ЧИСТАЧКИ- VALEO (всякакви дължини, продават се и по 1 по желание на клиента)
ЧУКЧЕТА- EPS- италиански; 5-6лв средната цена, но има и 4-5 по-скъпички, до 25лв
ПОЧТИ ОТ ВСЯКА СТОКА МОГА ДА ВИ НАМЕРЯ НА ЖЕЛАНА ОТ ВАС МАРКА...НО ВЕЧЕ СТАВА ПО ЗАЯВКА, Т.Е. АЗ КАТО СЕ ОБАДЯ ДНЕС ДА ГО ПОРЪЧАМ ВЕЧЕРТА Е ПРИ МЕН АКО ГО ИМА В СКЛАДА ЕСТЕСВЕНО...
Мога да намеря почти всичко, което ви трябва, а не само това, което съм написал по-горе, така че питайте за каквото и да е...
На мен като информация имам нужда да ми бъде казан модела на колата, годината, кубиците, типа на мотора(I, 16v, d, dci, tdi, cdi и тн...), в повечето случаи това е достатъчно, но може да има и няколко вида от частта, която ви интересува...Ако е така, ще са ми нужни конските сили и/или киловатите, а в краен случай и номера на мотора от големия талон на колата... ИЗДАВАМ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ И ФАКТУРИ (АКО НЯКОЙ ИМА НУЖДА) КАКТО СИ МУ Е РЕДА...
За региона на Горна Оряховица- доставка на място...
За областта- с уговаряне на среща, по-желание може и по куриер...
За страната- по куриер с наложен платеж, ако не съм се подписал, че може да отворите колета преди да сте го платили, го отказвате естествено...
При покупка над 150лв при евентуален транспорт- аз го поемам, а ако няма транспорт- 5% отстъпка...
При покупка на стока за по-голяма сума- отстъпка...ще се договорим с въпросния купувач...
При покупка на масло и филтър- 5%отстъпка, заедно със всичко останало, което вземете, ако има такова
За редовни клиенти- отстъпка...
ЗА КОНТАКТИ: Тук в темата, на ЛС, скайп- fr3aky_bug91, на телефон 0885646190, e-mail-
fr3aky_91@abv.bg
Поздрави.
 |  |  |
 | | Охоо Интересувате се от Volkswagen |  | | |  |
 |  |  |