Разглеждате тема Молба за съдействие (с подкрепата на админите), от раздел Всичко Останало на форум АВТО МИШ-МАШ ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Молба за съдействие (с подкрепата на админите) Здравейте, пиша дисертация на тема "Динамика на Аз-концепцията в специфични комуникативни пространства (Интернет и Виртуалният Аз)" и ми е нужно съдействието ви при попълването на онлайн-въпросника, чрез който събирам данни. Опитвам се да изследвам, най-общо казано, дали и доколко Виртуалният Аз (себепредставянето в Интернет) съвпада с Реалния Аз (такъв, какъвто другите възприемат човека в действителност)... Бих се радвал да получа подкрепата ви! Стандартно отнема около 10-15 минути, ако се попълва коректно и без да се опитвате да прецените "правилността" на един или друг отговор. Някои от въпросите се повтарят и това е умишлено, но, моля, не се опитвайте да "напасвате" отговорите... Благодаря за отзивчивостта! Линк към въпросника: Self Concept Survey - Начало |
|
| ||||
| ||||
| Здравейте, моля отделете 15 мин за да подкрепите тази дисертация. Аз лично направих въпросника. Според мен е добра подготовка при кандидатстване за работа с психотест. Дааа, нищо ново ли не се измисля вече? Ок, следващия път искаме виртуален тест с мастилени петна върху листовка (след този страдам от раздвоение на личноста, станах агресивен и давам акъл, не обръщайте внимание) ![]() (виртуалното ми Аз)
__________________ -a--d--m--i--n- |
|
| ||||
| ||||
jako, s tazi snimka kyde sym trygnal... |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 08:57. |