Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 19-03-2009, 13:59
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Mar 2009
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Smile Бърза и спестяваща време автомивка

Здравейте на всички! Нова съм във форума и имам задача да разуча един казус а именно:
Ако ви предложат докато пазарувате в магазина, пиете кафе или просто сте си паркирали колата, където на вас ви е удобно, да я измият за 6 мин външно за 8лв, бихте ли намерили офертата за добра? И ако не - защо? Има възможност за цялостно измиване + вакса за 20 мин срещу 18 лв
Според вас каква е разумната цена?
Благодаря ви предварително за съдействието
Отговор с Цитат
Стара 19-03-2009, 14:39
A d m i n

Дата на Регистрация: Jan 2007
Благодарности: 2
Получил 3 Благодарности за 2 мнения
Аз бих си оставил колата докато пазарувам в магазина, но само ако има нормална автомивка в съседство. Не бих дал тези пари на човек с кофа и парцал, който ми предлага услуга на място.

Обикновено ме интересува комплексна услуга с вътрешно почистване.
Успех
Стара 19-03-2009, 15:20
New in Avto Forum

Благодаря за мнението, но не става въпрос за човек с кофа и парцал, а за "подвижна автомивка", работеща на принципа на пароструйката. КАто нищо няма да е случайно - продуктът ще е много рекламиран, с цел да се спечели доверието на хората, като резултатът от почистването ще е е еднакъв с този от големите автомивки
Отговор с Цитат
Стара 19-03-2009, 22:27
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Feb 2007
Thumbs up добре

добра идея!аз сам в лондон и тук така правя.
Отговор с Цитат
Стара 20-03-2009, 07:42
New in Avto Forum

Радвам се да го чуя pifni! Бих искала още да те питам - как се приема идеята в Лондон? Много хора ли ползват тази услуга? Ефектът след почистването задоволителен ли е? Някакви оплаквания? Благодаря ти предварително!
Отговор с Цитат
Стара 20-03-2009, 11:09
New in Avto Forum

ами категорично не.... последно време изглежда свикнахме с налагането , незнам от каде, на изпълнения в многозадачен режим от рода на 3 в 1 ..5 в 2.. и т.н и какво ще спечелим?... време... пари ...аке евентуално е по- евтино от автомивката в която сме свикнали да ходим ..и другото "кадето ни е удобно".... т.е докато се пазарува в Пикадили например ..какво ще стане с локвата която оставяме след себе си? Прекалено критичен съм ...и не мисля,че в подобни условия ще може да се изпълни подобна операция както трябва... но все пак става въпрос за личен избор... като пренебрегнем тези 3 понякога безмислени фактора ....защо не..
Отговор с Цитат
Стара 20-03-2009, 19:12
New in Avto Forum

Здравей Кников! Благодаря ти за мнението, но продуктът е измислен достатъчно умно, че да не среща проблеми с локвата, която остава. Освен, че пести време и пари, пести и водата. 1,5 л. вода е нужно да се измие една кола - тоест мръсна локва няма.. Всички останали съмнения относно качеството на измиването ще бъдат разсеяни при практическатаупотреба на автомивката. Поздрави!
Отговор с Цитат
Стара 13-04-2009, 16:04
Нерегистриран
Посетител

Бърза и спестяваща време автомивка Отговор по Темата

ХАХА това звучи добре но ми е много интересно как ще измиеш една кола с 1кг и 500 гр пясък ,кал и мръсотия по нея и подкалниците с 1,5 литра вода. ЯЯЯ разясни или ще пръскаш и търкаш пясъка по колата? ИЛИ ще си избираш само прашните коли да им издухваш прахта и да вземаш 8 лв за 6 минути , то аз мога и с компресор да ги продухвам тия коли ....ама една мръсничка кола искам да те видя как безопасно за боята , лака на колата ще я измиеш с 1,5 литра вода.
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies