Авто 1 Форум

АВТО1

БГ Форум за Автомобили

Kia Cee'd или Skoda Octavia

Разглеждате тема Kia Cee'd или Skoda Octavia, от раздел КАКВО ДА КУПЯ? на форум ФОРУМ АВТОМОБИЛИ ;

Обратно   Авто 1 Форум > ФОРУМ АВТОМОБИЛИ > КАКВО ДА КУПЯ?
Регистрация Игри Авто Албуми Карта Пътната Обстановка Потребители Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени
Публикувано от Нерегистриран
28-09-2007

Някакъв съвет на кой от двата модела да се спря. Търся бензин, киата съм избрал двулитров двигател октавията 1.8 турбо. Моля за съвети.
От goneka на 28-09-2007, 13:17
Цитат:
Започната от Нерегистриран Вижте Мнението
Някакъв съвет на кой от двата модела да се спря. Търся бензин, киата съм избрал двулитров двигател октавията 1.8 турбо. Моля за съвети.
Skoda Октавия според мен, особено ако е на старо.
За нова кола ли става въпрос?
Киа Моторс дават понякога много добри гаранционни условия. Видях в Германия оферти за 10 годишна гаранция!!!
Отговор с Цитат
От дуфус на 30-09-2007, 22:43
за октавията чух не много добри отзиви, повече инфо във форума на шкода
киа...почети в техния форум, макар че е нов автомобил, може някой да има вече впечатления, дано не са от 2000км каране
аз бих помислил за съотношението цена - оборудване (екстри...)
както и за гаранцията, както казва колегата
Отговор с Цитат
От deko на 09-10-2007, 22:00
Kia Cee'd - гаранция 7години / 150000 км - кой дава повече?
Прочетох малко статии за този автомобил и ми се струва супер оферта. Казват че двигателя, който си струва е 1.6 CRDi 115 к.с.

Аз залагам на Киа
Отговор с Цитат
От oiram на 10-10-2007, 10:47
Здравейте - видях мнението на колегите и със сигурност бих заложил на европеиският автомобл. В Шкодата да не забравяме че има намеса и на немското качесто .А що се отнася до гаранцията имам доста горчив опит с гаранционни автомобили и с удължени гаранций.И все пак се надявам че става въпрос за нав автомобил а дори и да не е нов гледайте годините и прекарани по Българските пътища да са колкото се може по малко .
Отговор с Цитат
Comment

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка
Search this Искане на съвет преди покупка:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация