Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Comment

LinkBack Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка Визуализация
пежо306 или голф3
Публикувано от svetoslav5287
15-10-2007
пежо306 или голф3

Здравейте ,надявам се да не ми отговаряте с пристрастя.Ще си вземам кола и се колебая между пежо306 и голф3 питал съм много и всеки дава различно мнение. Надявам се да ми помогните да реша.Блаодаря ви много
От lamborghini_miura_sv на 30-10-2007, 16:37
значи Голф 3 се води най-калпавото като качество на изработка и надеждност поколение на модела( справка статиите за употребявани автомобили в Ауто Билд) т.е. няма да е кой-знае по здрав от Пежото. В същото време е малко по-скъп и с по-бедно оборудване. Иначе и двте коли са с добро окачване като Голфа е малко по-твърд и спортен, докато пежото е по-комфортно. Отзад са малко теснички( 306 особено)
Дизайн-то е въпрос на вкус, но според мен място за сравнение няма-пежото бие.
Части- ами Фолксваген и Пежо са малко по скъпички като поддръжка( Опел и Рено са с по-евтини части)Като на голфа са май по-скъпи.
Двигатели :
Голф- 1,8 бензин (дизелите са мн. добри, но понякога се чупят, а и са по-скъпи)
Пежо( дизел или 16-2.0 бензин)
Това са плюсовете и минусите- решавай си сам!
Отговор с Цитат
От ksi1 на 31-10-2007, 19:05
според мен взимай немското
Отговор с Цитат
От st12 на 30-12-2007, 19:54
az se zanimavam s prodazba na avtomobili i moia savet e pezo 306 1,6i 90 k,c,ako imate drygi vaprosi s kakvoto moga shte pomogna,golf -3 moralno ostarial avtomobil -tova e.
Отговор с Цитат
От vladislav на 31-12-2007, 17:48
Цитат:
цитат от друг потребител на Авто Форума
Започната от svetoslav5287 Вижте Мнението
Здравейте ,надявам се да не ми отговаряте с пристрастя.Ще си вземам кола и се колебая между пежо306 и голф3 питал съм много и всеки дава различно мнение. Надявам се да ми помогните да реша.Блаодаря ви много
az sam tvardo za golf-a! imal sam i dvata avtomobila.
Отговор с Цитат
От vesito на 03-01-2008, 10:34
А аз за пежото но дизел.Няма да те разочарова.Прекрасен автомобил за класа си,невероятно удоволствие за каране няма нищо общо с немските "пръчки" да ме извеняват феновете на немските автомобили
Отговор с Цитат
От stefano на 03-01-2008, 12:27
Ако бях аз нямаше да се колебая!

Peugeot....!
Отговор с Цитат
От Rosen на 05-01-2008, 17:37
За препоръчване е да си вземеш Голф, но от Германия. Италианска кола не си купувай.
Отговор с Цитат
От Нерегистриран на 29-06-2009, 22:06
Thumbs up

tvardo za golfa,samo 1.8 90conq.te sa nai dobri.a francuzite stavat za lubov samo.
Отговор с Цитат
От vencipanter на 10-09-2009, 22:00
golfa az imam mn e dobar
Отговор с Цитат
От лъвчо на 24-02-2010, 11:23
Пежо

Абе ей селски смешници(не говоря за всички)това голфа е най-скапана и проста кола...просто е много ама много под класата на пежото!
Отговор с Цитат
Comment

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка
Search this Искане на съвет преди покупка:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies