| Здравей! Аз карам такава Корса, с разликата, че нямам ABS ... Какво мога да ти кажа за нея... Доста е изгнила.. Огледай добре местата където се свързват амортесьорите с купето, защото на мен ми беше изгнило доста сериозно отзат и 2 пъти съм кърпил, че амортесьорите се откачаха... Относно двигателя, с 2 ръце за 16v двигателя, който е 90 к.с. Ако си мислиш, че 1.4 моно инжекцията е икономичен двигател, сбъркал си... На мен извънградско ми гори около 8/100 БЕНЗИН! Като вървеж е доста зле. Ускорява прекалено бавно, при изпреварване си е зор... В момент на голямо бързане вдигнах рекордните 130 км/ч ... Иначе добре се държи на пътя.. Вози малко твърдо и при скорост над 80 км/ч е малко нестабилна в завоите. Имам я отскоро та консумативи не съм сменял и не мога да ти кажа за цените. Ако все пак се решиш за 16v двигателя, климатика е незаменима екстра... Сега като е топло и като ми е отворен прозореца, шума в купето е доста силен.. Ако има още нещо, с което мога да ти помогна, само попитай. Успех при покупката. |