| ||||
| | ||||
| Кола до 2500лв :)
Публикувано от Нерегистриран 01-12-2010 | ||||
| ||||
| ||||
| | ||||
|
От
Нерегистриран
на
01-12-2010, 22:32
|
| Ами не бързам още просто да знам накъде да се ориентирам иначе чак напролет ще си взема сигурно така че всякакви препоръки за модели с техните предимства и недостатъци ще са ми от ползва! |
|
От
rinomax
на
29-12-2010, 15:05
|
| здрасти не бих ти препоръчал нито ситроен саксо нито които и да е било фиат до 2500лв защо веднага се аргументирам така аз също си търся кола до 3000лв и гледам обяви същп като тебе та брава/браво/мареа/махни ги тия освен ако не са нови слаби ходови части основен проблем! друго е че маниашко добре изработения двигател е толкова добре обработен, съобразен, от към кубици конски сили и т.н. 4е извоубще са забражили да обърнат внимание на предницата от този хубав пъргав двигател се износва бързо гарнитурата му слабото окачване се разкатава след време освен товяа си помисли и за пътищата които имаме това трябва да ти е основен критерии при избор на кола, трето нещо е, че като цяло изработката в интериора е слабо издържана а за кола втора употреба ще се примириш че като си тръснеш гъзо на седалката всеки път ще чуваш скръц таблото също скърца освен ако не е от 99-2000г но и те скърцат въобще мисля че ти дадох някои основни и достатъчни минуси за да не я вземеш а плюсовете са добра аеродинамика отличен външен видв това италянците са маняци то се знае , вче споменах пъргавия двигател а ако е над 1.6, но да не е комби ще е бомба и като цяло е това сега да ти кажа нещо от това което аз знам , чувал съм, и съм изчел килограми форуми теми мнения, .. не си купуваи за първа кола италянска, френска, защо, защото при европейските коли двигателиуте са толкова и излишно обременени с електроники и излишни кабелчета тиук там клапанчета дюзи потенциометри разни отчетни и измервателни уредчета че не даи си боже да я откараш на ремонти там ще усетиш каква голяма грешка си направил, виж тук не споменавам VW те са лидери в европейския пазар с многоброини успешни модели малко държат цена носи заслужава да поразгледаш.Неказвам нищо за bmw, mercedes защото говорим за 2500лв. и сега да ти кажа защо да избереш японското пред всички други марки 1-вата причина са двигхателите за разликйа от европейските производители понските конструктори изповядват една религия относно набутването на двигателите с излишни глупости, колкото по просто толкова по рабираемо е казал един японски конструктор, гледат да не усложняват излишно двигателя с електроника, имат здрави ламарини и преди96 и след96г лидер са на няколко континента от години обират наградите по автомобилните изложения трето при удар несе огъват като консерва имат здраво шаси, частите не са по скъпи от на еди ситроен саксо например и се намират а ако не намериш у вашия град ще си поръчаш и ще ти докарат, сега имаме всичко в българия при едно проучване е доказано че наи малко дефекти дават от всички участвали автомобили Японските. Ами това е от мен и в краина сметка ще ти кажа една всеобщо приета истина , Взимаш парите тръгваш да обикаляш и квото ти хареса това е ![]() |
|
От
Нерегистриран
на
29-12-2010, 16:37
| |
| Цитат:
| |
|
От
Нерегистриран
на
29-12-2010, 19:03
|
| |
|
От
Нерегистриран
на
26-02-2011, 11:00
|
| фиат Здравей, аз продавам Фиат Брава ако още те интересува можеш да ми пишеш на e-mail : miss_baby_f@abv.bg |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Тагове |
| Няма |
| Искане на съвет преди покупка Tools | Search this Искане на съвет преди покупка |
| Визуализация | |
| |