Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Comment

LinkBack Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка Визуализация
Кола за 4000-6500 лв
Публикувано от TytusPulo
03-12-2010
Кола за 4000-6500 лв

Така. След няколко месеца смятам да си взема кола за този бюджет. Естествено старичка, 97-99 г може би. Имам предпочитания към немски и японски машини. Ето качествата на колицата, които търся:
1. Безаварийност, да е надеждна, стабилна, да се чупи по-малко и така нататък и ако може подръжката да не е прекалено скъпа.
2. Много ми харесва колата да има усещане за дърпане, да ускорява бързо на ниските скорости. Не толкова да е фактически мощна, колкото да го има самото усещане.
2. Разход на гориво(някакъв баланс между това и горното)
4. Височина заради дупките по пътищата.
5. Бих предпочел да е с 4 врати

Ясно е, че за тези пари трябва да е компромис, но бих искал нещо което прилично да балансира тези качества. Насочил съм се към Хонда Акорд, за които получавам противоречиви мнения, към БМВ, но за тези пари не мисля че ще намеря добър баварец и Ауди А4, за които почти нищо не знам, но всички ми ги хвалят. Ако някой може да ми предложи друга марка/модел като вариант...

Ще съм благодарен за малко аргументирани съвети
От onkelabg на 03-12-2010, 21:50
Thumbs up

ЗА тези пари ще си намериш това което изкаш, само се ориантираи кьм марка и модел. Порови се малко из нет и ще откриеш това ,което изкаш и го сподели тук ако желаеш като марка кола и да го обсьдим. ПОЗДРАВИ
Отговор с Цитат
От TytusPulo на 04-12-2010, 16:06
Цитат:
цитат от друг потребител на Авто Форума
Започната от onkelabg Вижте Мнението
ЗА тези пари ще си намериш това което изкаш, само се ориантираи кьм марка и модел. Порови се малко из нет и ще откриеш това ,което изкаш и го сподели тук ако желаеш като марка кола и да го обсьдим. ПОЗДРАВИ
Еми засега както казах съм на японска вълна. Основно съм се спрял на Хонда Акорд, като пример: cars.bg - Honda Accord 2.0 iTD cars.bg - Honda Accord 2.0 TDI

Ето тази кола много м ихаресва и като дизайн, а и като возия е страхотна, но май много гладна за бензин : cars.bg - Mitsubishi Galant 2.4

Очаквам други предложения в този дух, за подобни автомобили в този клас
Отговор с Цитат
От onkelabg на 04-12-2010, 16:16
това пьрва кола ли ще ти бьде или си карал друго преди това
Отговор с Цитат
От TytusPulo на 05-12-2010, 01:59
Цитат:
цитат от друг потребител на Авто Форума
Започната от onkelabg Вижте Мнението
това пьрва кола ли ще ти бьде или си карал друго преди това
Първа кола
Отговор с Цитат
От onkelabg на 05-12-2010, 13:42
Thumbs up мнение

Колега моето мнение ,като ти е пьрва кола не се впускаи на по-скьпи коли/мое мнение/ и трите коли са хубави но надали една по евтина кола ще им отстьпва по нещо говоря за кола/95-96г/ за по-малко пари.КОЯТО да си караш да има раз/ускорение/ да харчи нормално и да има екстри които са ти нужни на теб за пьрво време,с малак данак,гражданска ,защото тези неща после са скьпо удоволствие и частите сьщо.ПОЗДРАВИ
Отговор с Цитат
Comment

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка
Search this Искане на съвет преди покупка:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies