Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Comment

LinkBack Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка Визуализация
млад шофьор моли за съвет...
Публикувано от nincheto16
30-06-2011
млад шофьор моли за съвет...

Здравейте,
Обръщам се към вас с молба за съвет каква кола е най-подходяща за млад шофьор? Искам да си купя кола, но не мога да се спра на конкретна марка и модел. Това ще ми е първата кола и може би е най-разумно да е по-стара и с евтина поддръжка. За мен е важно колата да е икономична, здрава от гл.т. на мотор и ходова част, компактна като размери - за да е лесна за паркиране, да става за каране както в градски условия, така и по магистрала и планински пътища. Предпочитам да е с 4/5 врати, но това не е толкова съществен фактор за мен. Колата мечта за мен е Toyota Yaris, но това ще е може би втората ми кола...
Благодаря предварително!
От lyudmil на 03-07-2011, 07:16
евтината и стара кола няма да е добре поддьржана затова евтиното чест пьти излиза по скьпо а за яриса си на правилния пьт гледаи бакшишите какви коли карат но не ги питаи за аьвет доста поизльгват успех
Отговор с Цитат
От rumen spasov на 04-07-2011, 08:02
бакшишите карат тези коли заради изгодните лизингови схеми а не заради самите коли а ако искаш по добьр сьвет не е зле да определиш и някаква цена за автомобила
Отговор с Цитат
От lyudmil на 04-07-2011, 21:17
казвам за бакшишите защото винаги гледат колкото се може по евтино имам малък сервиз и там имам наблюдения ти да не би случайно да бачкаш като бакшиш
Отговор с Цитат
От rumen spasov на 05-07-2011, 16:50
не колега опазил ме господ не бачкам като бакшиш бачкам като собственик на автосервиз в Пловдив а бакшишите карат коли под наем никои не ги пита
Отговор с Цитат
Comment

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка
Search this Искане на съвет преди покупка:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies