Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Comment

LinkBack Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка Визуализация
Дилема-моля дайте мнения
Публикувано от branko_d
27-12-2007
Дилема-моля дайте мнения

Искам да си купя кола някъде 1995-1997год като претенциите са ми: да е тип семеен автомобил , разход около 6-7/100км(бензин) и да не му скъпа подръжката.
каква кола според вас отговаря на тези критерии?
предварително благодаря за всяко сериозно мнение
От deko на 28-12-2007, 22:41
Какво е за вас семеен автомобил? За мен той трябва да е поне малко по-голям от фелиция и да има приличен багажник и място зад шофьора.

Бих казал като минимум нещо подобно на форд фокус / рено сеник.
Идеални семейни автомобили са SUV, тип Каптива, но там разхода е голям.
Иначе бих класирал като семейни Мазда 6, Рено Лагуна, Форд Мондео, Фиат Мултипла ;( , естествено ред модели на Мерцедес, БМВ, VW Пасат, Октавия...

Никой от тях няма да има разход по-малък от 9 (бензин). Нещо трябва да промениш в критериите. Пък и какво е литър-два отгоре - гледай други параметри.
За набор 1995-97 бих се притеснявал повече за цената на поддръжката.

Може би разгледай Шкода - Рено - Опел - Корейски
Отговор с Цитат
От kubratov на 07-01-2008, 22:38
Zdr iskam da ti kaja 4e i az imam takuv problrm i az iskam ne6to po novo ot 95-98i da ti kaja mai go namerih i to savsem sly4aino dokato si hodix po ylicata to se kazva Fiat Palio neznam dali si 4yval za nego no az sam se zaribil mnogo zdravo po tazi kola i sega sabiram mneniq 4etox nqkolko i sam s dobro mnenie kazvat 4e e semeina lesna za karane ydobna za parkirane i lesna za podru6ka.Ne iskam da ti nsajdam moeto mnenie no ako iska6 proveri za kakvo stava dymaTi re6ava6 kakvo 6te kara6.A kolkoto do razxoga go davat do 10 l.gradsko i 5 izvun grada tova moga da ti kaja sa sega
Отговор с Цитат
От ksi1 на 28-01-2008, 16:20
защо не пробваш с някоя ОПЕЛ ЗАФИРА примерно
Отговор с Цитат
Comment

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка
Search this Искане на съвет преди покупка:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads