| ||||
| | ||||
| Дилема-моля дайте мнения
Публикувано от branko_d 27-12-2007 | |||
| |||
| | |||
|
От
deko
на
28-12-2007, 22:41
|
| Какво е за вас семеен автомобил? За мен той трябва да е поне малко по-голям от фелиция и да има приличен багажник и място зад шофьора. Бих казал като минимум нещо подобно на форд фокус / рено сеник. Идеални семейни автомобили са SUV, тип Каптива, но там разхода е голям. Иначе бих класирал като семейни Мазда 6, Рено Лагуна, Форд Мондео, Фиат Мултипла ;( , естествено ред модели на Мерцедес, БМВ, VW Пасат, Октавия... Никой от тях няма да има разход по-малък от 9 (бензин). Нещо трябва да промениш в критериите. Пък и какво е литър-два отгоре - гледай други параметри. За набор 1995-97 бих се притеснявал повече за цената на поддръжката. Може би разгледай Шкода - Рено - Опел - Корейски |
|
От
kubratov
на
07-01-2008, 22:38
|
| Zdr iskam da ti kaja 4e i az imam takuv problrm i az iskam ne6to po novo ot 95-98i da ti kaja mai go namerih i to savsem sly4aino dokato si hodix po ylicata to se kazva Fiat Palio neznam dali si 4yval za nego no az sam se zaribil mnogo zdravo po tazi kola i sega sabiram mneniq 4etox nqkolko i sam s dobro mnenie kazvat 4e e semeina lesna za karane ydobna za parkirane i lesna za podru6ka.Ne iskam da ti nsajdam moeto mnenie no ako iska6 proveri za kakvo stava dymaTi re6ava6 kakvo 6te kara6.A kolkoto do razxoga go davat do 10 l.gradsko i 5 izvun grada tova moga da ti kaja sa sega |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Искане на съвет преди покупка Tools | Search this Искане на съвет преди покупка |
| Визуализация | |
| |
| | ||||
| Искане на съвет преди покупка | Искане на съвет преди покупка Starter | Category | Comments | Последно Мнение |
| дайте съвет за бмв 3ка | iknikolov | КАКВО ДА КУПЯ? | 3 | 27-10-2010 17:11 |
| Разни Дискусии: Има ли мнения за новата корса | kevun | Опел Corsa Форум | 3 | 06-07-2010 12:13 |
| Ssang Yong мнения и помощ | kenurioS | Ssang Yong | 1 | 11-10-2009 20:30 |
| ГОЛЯМА ДИЛЕМА | nikk | КАКВО ДА КУПЯ? | 2 | 31-10-2008 17:32 |
| | vectragt | Opel | 3 | 25-09-2008 09:13 |