Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Comment

LinkBack Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка Визуализация
здравеите маниаци
Публикувано от chakmakov_75
30-01-2008
здравеите маниаци

чакам 3-то дете ,но сьм Българин.а това при нас знаете рядко се случва. затова сега ми се налага да си купя друга кола . важно за мен е да има голям багажник (комби) за много много багаж. както правят мнго от нас така и аз искам да е евтино.около 4000 лв. и най-вече да е издражливо с евтена подръжка.аз лично се бях замислил за форд мондео комби .Какво мислите вие ?аз вече чакам лятото .А дали ще згреша с моя избор ?дали има по-добър вариант ?Кажете ми вие . дори не знам нищо за форд.
От Нерегистриран на 12-01-2010, 21:06
po temata

brato mislq che za teb e samo edi VW Passat kombi 1.9 dizel ima gi 90 110 i 136 konq za benzin neznam no shte ti gori poveche a benzina nikak ne e eftin
Отговор с Цитат
От Georgiev1993 на 20-04-2010, 20:48
Мондео не е лош избор, само да не е бензин/газ и да е след 1997. Не харчат много, имат сравнително евтини части ( по-евтини от пасат 4) и не се трошат много-много.
Отговор с Цитат
Comment

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка
Search this Искане на съвет преди покупка:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies