Разглеждате тема Каква Астра да купя - Дизел или Бензин?, от раздел КАКВО ДА КУПЯ? на форум ФОРУМ АВТОМОБИЛИ ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
| Каква Астра да купя - Дизел или Бензин?
Публикувано от Meydger 12-03-2008 | ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| | ||||||||||||||
|
От
feniksa
на
23-05-2008, 11:35
|
| здравей,Аз си взех Опел Астра комби -пълна инжекция и съм много доволен .Моторът е 1.6 101 коня и е супер .Ако стане нещто фал , дано не става този мотор си има защита , и предпазва да не стане ро голиама беля.Един съвет от мен гледай комбито да не е по малко от 1.6- не че и 1.4 е добро ако ми заспори някои но да вземе да качи малко багаж и тогава ще си говорим.Разход ми дава градско 8-извънградско 6.0-6.5-пробвал съм я към София.-на бензин си карам За дизела лелинчо ми се проба да ме ; излъже ; -вярно по икономичен е дизела почти 2 литра е по икономично в сравнение с бензинката, но Зимата не му стига ледът от фризера заедно с хладилника да си го слага на главата.Има много проблеми със свещите .Това е моето мнение ,друг може да има по различно .И ако ти се наложи да сменяш акомулатор-НЕ СЕ ЛЪЖИ да взимаш с по голям Ампераж-62А са ти напълно достатъчни-най много 66А.-защото ще имаш след време проблем със Динамото-няма да може да го зарежда качествено.За друго ако има ще го споменя..... |
|
От
feniksa
на
23-05-2008, 11:45
|
| а по повод частите като цяло -като изключим свещите за дизела които си ги купуваш като семки гарнитурата на главата при дизела е по скъпа иначе като цяло за горе долу еднакви цените .Не забравяй каква е цената на Нафтатал за мен единственият добър Дизел е чисто новият директно от магазина .Това е Пич от тук натам ти си знаеш |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Искане на съвет преди покупка Tools | Search this Искане на съвет преди покупка |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Искане на съвет преди покупка | Искане на съвет преди покупка Starter | Category | Comments | Последно Мнение |
| | pifi_73 | Opel | 2 | 09-10-2008 09:19 |
| | hertzz | Опел Astra Форум | 3 | 05-10-2008 10:54 |
| Chrysler Voyager бензин или дизел :?: Искам да си купя Крайслер!Само,че вече напълно | spgufi | КАКВО ДА КУПЯ? | 2 | 23-08-2008 00:17 |
| Каква е средната цена на | mladeja | КАКВО ДА КУПЯ? | 0 | 16-08-2008 13:50 |
| Какво да купя Volvo S80 или Shevrolet Captiva | dimitar_auto | КАКВО ДА КУПЯ? | 4 | 30-01-2008 19:39 |
| Часът сега е 08:33. |