Авто 1 Форум

АВТО1

БГ Форум за Автомобили

Търся кола до 7500лв.

Разглеждате тема Търся кола до 7500лв., от раздел КАКВО ДА КУПЯ? на форум ФОРУМ АВТОМОБИЛИ ;

Обратно   Авто 1 Форум > ФОРУМ АВТОМОБИЛИ > КАКВО ДА КУПЯ?
Регистрация Игри Авто Албуми Карта Пътната Обстановка Потребители Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени
Търся кола до 7500лв.
Публикувано от m.kolev
03-10-2008
Търся кола до 7500лв.

Искам средно голяма кола с лека поддръжка (финансово). насочил съм се около '99 - '01. Ако все пак имате предложение, което смятате че трябва да знам за кола преди '99 с удоволствие ще го прочета. Нямам предразсъдъци към марката.
Нуждая се от съвет относно следните параметри:
Динамични параметри,Избор на двигател,Поддръжка,Цена
От kalin lazarov на 03-10-2008, 21:14
Thumbs up

zdraveiteZA TAZI suma bix vi posavetval da se nasochite kam italianski avtomobil predi vreme samia az ne biax dobre nastroen kam tiax no ot 6 meseca imam fiat brava i sam ocharovan ot kolata s dvigatel 1.4 12v na gazov ingekzion chastite ne sa mnogo skapi dopitval sam se do razlichni magazini za tezi pari bixte mogli da si namerite niakoe mnogo xubavo punto okolo 2000-2001 godina poznavam xora s takiva koli te sa malki no za smetka na tova pargavi i ikonimichni ako iskdte neshto po goliamo ima i bravi okolo 99 no triabva da gi gledate vnimatelno zashtoto targovcite lagat dosta i moi savet e nikoga kola ot gorubliane
Отговор с Цитат
Comment

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка
Search this Искане на съвет преди покупка:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация