Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Comment

LinkBack Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка Визуализация
Първа кола до 3000кинта
Публикувано от axe
17-11-2008
Първа кола до 3000кинта

С началото на новата година живот и здраве ще ставам шофьор. Искам съвет каква кола да си взема до 3 бона, но да е с евтина подръжка. Алфите ме кефят но пък ме съветват, че потдръжката им е мн скъпа. Мисля също и за фиат брава... Посъветвайте ме плссссс :P:P:P:P Каква кола ще ме посъветвате да си взема?
От ksi1 на 24-11-2008, 11:27
според мен търси нещо немско,остави ги тези фиати и алфи,за тези пари може да вземеш,астра или голф3 като за млад човек и първа кола е идеално,бих ти предложил и ауди 80 но тя според мен е за по улегнали хора
Отговор с Цитат
От stenly на 01-07-2009, 22:39
Smile

И аз съм изправен пред същея избор, само че имам книжка от почти година и карам Бравата на баща ми.Значи Алфите са много красиви и са бегачки, но наистина е скъпа поддръжката им, капризни автомобили са и не ти ги препоръчвам.Не съм против немсните автомобили, Астрите са хубави коли и с евтина поддръжка, затова всеки втори кара Опел.Ако не ти е проблем да караш изгнил автомобил с дупки по купето вземай Астрата и не му мисли и без това са евтини.Голф-овете според моите впечатления са 2 вида - добри и пълни боклуци - ако ще вземаш Голф трябва да имаш късмет.Имам приятели, които не ги пазят много, обаче Голфовете нямат чупене.Имам и такива, които страшно много ги пазят, но все проблеми - започнали да гният, проблем с електрониката и т.н.И сега малко за Бравата.Имаме я от 2 години и 2 месеца.За това време сме сменили масла, ролки и ремъци при вноса на автомобила, накладки, защото бяха износени и съединител поради същата причина.Колата се кара постоянно и се юрка (особено от мен), но е супер.Двигателят е 1.6 103 к.с. и мога да ти кажа, че бяга доста.Аз искам да си купя кола, защото с баща ми постоянно се караме за нея, иначе смятам че е много подходяща за млад човек.Аз бих си взел Браво 1.8 113 к.с. или Брава 1.8 113 к.с., защото искам да отлепя бързо на старта-за жалост 1.6 двигателя не е толкова пъргав.Моят съвет е вземай Брава и не му мисли - евтини са, вървят добре, горят малко, комфортни са.Нашата е 1999 г. и има Airbag, ABS, 4 ел. стъкла, ел огледала, ел фарове, централно заключване, климатроник, лети джанти, хидравлика, има и компютър, който сигнализира при незатворена врата, износени накладки, дори и при изгоряла крушка на стопа.Ако те интересува нещо питай
Отговор с Цитат
Comment

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Искане на съвет преди покупка Tools Search this Искане на съвет преди покупка
Search this Искане на съвет преди покупка:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies