| ||||
| | ||||
| | |||||||||
| |||||||||
| | |||||||||
|
От
Vankoto
на
01-12-2008, 15:24
|
| Да започнем със снимките: I. Като за начало стартирах с маска от GSi, като затапихме емблемата и преправихме ръбовете около фаровете за такива от 95-та и нагоре фарове за астра (фейслифтови): I.1. Ето така седи на половината от работата, леко прикитната и все още с много предстояща работа по нея ![]() I.2. Тук вече е на 99% от работата, китната е, шприцована, с изрязани решетки и...има съвсем още малко да си прикитне тук-там и да се шкури и после боя: ![]() II. После се сдобих с предна броня от ГСи, но със съвсем лека забележка. Както се вижда липсва парче от ножа, който до ден-два ще бъде възстановен, защото намерих ударена същата броня за донор на пластмаса и материали. ![]() III. Тук се вижда втората задна броня от ГСи, която имам, и която ще използвам за донор на пластмаса за удължаване на бронята ГСи-основа. А отдолу се търкалят опаковани с тиксо прагове от астра ГСи ![]() Целта на упражнението с двете задни брони е това: ![]() Засега толкова, ще гледам възможно най-скоро да сложа още снимки на броните и праговете, когато бъдат боядисани и бъдат сложени на колата. |
|
От
Vankoto
на
14-12-2008, 01:11
|
| Ето ме отново и идвам с лек прогрес. Тук вече възстановената предна броня и готовата маска, шприцовани и чакащи за боя. (моля не обръщайте внимание на приятелката ми и на смотаната улична котка, която тя толкова много хареса )![]() ![]() Тук вече съм започнал с упражнението със задната броня. Няма да казвам с подробности за разликите в тампона на бронята и преправянето му за да пасне. Изглед отзад ![]() Но все още сме едва в началото на работата, по бронята все още има мноооого занимавка ![]() Това е засега, 100% ще има продължение, само че засега всичко става много бавно на принципа " три пъти мери, един път режи", а и не остава много време за работа по колата поради други причини. |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Проекта | Търсене в Проекта |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Проект | Начална на Проекта | Категория | Коментари | Последно Мнение |
regolirane na AGU OPEL ASTRA | gowwo | Опел Astra Форум | 2 | 23-12-2009 20:12 |
| Комерсиална Информация: opel astra 1.6 16V | spartaman | Опел Astra Форум | 1 | 27-03-2009 22:36 |
| OPEL ASTRA - ОРИГИНАЛНО!!! | zengin | Нов Проект | 1 | 29-11-2008 18:33 |
| Разни Дискусии: Opel Astra | tatafa | Опел Astra Форум | 4 | 04-10-2008 04:49 |
| Opel Astra | avto1 | Статии за Автомобили | 0 | 09-11-2007 12:42 |