Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 09-10-2009, 16:26
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Oct 2009
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Проблем с Астра 2.0 DTL 82hp

Колеги, стана едно дребно ПТП и ударих едно кол4е от тези които ги слагат да не може да влезеш на някои площад...външно почти никакви повреди оба4е колчето остана под колата и скъса маркуча на горивото от резервоара към двигателя и естесвено колата не запали .Смених маркуча обаче колата отказва да запали и имам сериозни притеснения че се е прецакала нафтовата помпа...Дръпнахме я ...не пали...предполагам че помпата е излючила ам не мога да си обясня защо.Може би и е дошло времето...
Отговор с Цитат
Стара 09-10-2009, 16:48
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Apr 2009
Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
ta ti kaja 4esno kolega na tezi dvigateli(dtl) tam im e problema pompata i ako e zaminala svqt 6te ti se zavie begai na serviz ne e za maitap rabotata
Отговор с Цитат
Стара 09-10-2009, 18:26
New in Avto Forum

em...6te hoa ...mislq edna diagnostika purvo 6tot tyka v moq grad ne sum siguren v pove4eto..ne 4e v dr gradove po golemite sa adskite rabira4i am vse pak...ta imate li predstava za kakva suma si govorim..smqna na tazi pompa..orientirova4no...4e mai naistina 6te mi se zavarti glavata...
Отговор с Цитат
Стара 09-10-2009, 20:01
New in Avto Forum

izleze 4e e elektronikata na pompata...tva ne znam kvo zna4i..qvno nova pompa 6te trqbva..am cifrite tam mai sa dosta seriozni...podlejat li na remont vaob6te tezi pompi ...i ima li smisal...
Отговор с Цитат
Стара 10-10-2009, 10:23
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Apr 2009
Цитат:
цитат от друг потребител на Авто Форума
Започната от kokignatov Вижте Мнението
izleze 4e e elektronikata na pompata...tva ne znam kvo zna4i..qvno nova pompa 6te trqbva..am cifrite tam mai sa dosta seriozni...podlejat li na remont vaob6te tezi pompi ...i ima li smisal...
zana4i rabotata e ot 1000 do 2000 lv zavisi ot tova ot kade 6te vzemesh pompata koi 6te ti q montira kakav model e i taka natatak no moq savet e da slojish mehani4na tuka edin kolega ima sa6tata sleji si mehani4na pompa i zabravi za problemite vqrno varveja ve4e e drug ama za smetka na tova samo nalivash nafta i karash tazi procedura oba4e tree da q napravi nekoi koito razbira
Отговор с Цитат
Стара 10-10-2009, 12:46
New in Avto Forum

zna4i bqh na elkon...i izleze elektronikata kakto kazah po rano..am sea ne mi e qsno samo elektronikata moje li da se smeni na tazi pompa ili drugia variant ako se nameri pompa vtora raka da se sloji napravo....nekvi nastroiki trq li da i se pravqt...vaob6te tozi variant uda4en li e da znam dali da se raztursq za nova pompa ili upotrebqvana...tva s mehani4nata zvu4i dobre am ne znam koi moje da go osu6testvi..
Отговор с Цитат
Стара 04-03-2011, 02:59
Нерегистриран
Посетител

problem s elektronikata pri astrite

v momenta imam sa6tiq problem s elektronikata na pompata-tova e dosta seriozno ne6to v tezi avtomobili za sajalenie.Kzaxa mi za edin maistor v sodiq,opravi mi elektronikata - no o6te sam v 4akane dali vsi4ko 6te e nared.Specialno pri mene e zaminal i debitomera i kolata ne moje da se naeme vaob6te-imai go v predvid o tova .Remonjta mi struva 550 leva s vtora raka elektronika ina4e realno ako iska6 da si q opravi6 kakto trebva e 1300 do 1500 minimum ako nema mexani4ni problemi v pompata.Lo6oto v po evtiniq variant e 4e ne znae6 koga pak 6te se poqvi tozi problem i kolko vreme 6te izdarji tazi elektronika.tova e ot mene pojelavam kasmet
Отговор с Цитат
Стара 12-05-2011, 12:36
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Jan 2010
Благодарности: 1
Цитат:
цитат от друг потребител на Авто Форума
Започната от pandizaaa Вижте Мнението
ta ti kaja 4esno kolega na tezi dvigateli(dtl) tam im e problema pompata i ako e zaminala svqt 6te ti se zavie begai na serviz ne e za maitap rabotata
Ако в самата помпа е нямало гориво и си се мъчил да я палиш то платката на самата помпа е заминала.останели без гориво се нагрява и разтапя.наскоро имах същия проблем.струвашеми 1250 лв.в Сервиза на БОШ
Отговор с Цитат
Стара 04-12-2011, 11:37
Нерегистриран
Посетител

ехо

ТОЗИ ПРОБЛЕМ СЕ ОТСТРАНАВА ЛЕСНО ЕЛЕКТРОНИКАТА СТРУВА 200ЛВ, ОТ ХАСКОВО САМ,ПРОВЕРЕТЕ ШИШКОВ ДИЗЕЛ
Отговор с Цитат
Стара 06-01-2012, 13:05
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Jan 2012
Колеги аз имах проблем с помпата на Астра 2.0 дтл показваше ми грешка изкривяване в впръскването сутрин си пали лесно но след 10 секунди почват да играят оборотите и гасне и после трябва много вартене докато запали отново и свети чек лампата 10-15 мин както и да е карах я в много сервизи чух най различни мнения буталото на помпата корпуса и тн. закарах я в сервиз на Бож и разгобиха помпата излезе че мембраната е била сцепена на 1 място и уплатнението е заминало сега нямам никакви проблеми затова не вярвайте на никого докато не стане абсолутно сигурно и аз мислех че ремонта ще отиде до 1500 лева но се разминах с много малко
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies