Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 02-06-2010, 12:18
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Jun 2010
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
ГНП за Астра 1.7 DTL, VP 29, немски мотор

Повреди ми се помпата, дадох безумни пари да я оправят и пак се развали. Видът на помпата е Bosh VP 29 и номера е 047 0004003 90 572 504. След като и смениха клапана и оправиха електрониката ми казват, че клапана заяждал от деформиран корпус и трябвало да го сменят и него като споменават безумни цифри от над 1000 лева. Търся съвет - да купувам ли втора употреба или да я сменям с механична? Даже си мисля, че смяната на двигателя с бензинов и евентуално скорстната кутия може да ми излезе по-евтино.
Отговор с Цитат
Стара 04-08-2010, 15:08
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2010
priatel nameri druga pompa az taka napravih i moita be6e smenena ot predi6nia sobstvenik iskara 50000km i tova be6e za rezhikrilane mi iskaha minimom 800leva az za 300 si namerih sa6tata pompa kato originalnata sa6tata na 003 zavar6va nomera s postavianeto 415 lv ti si napravi smetka no tova e moia savet.dano ima6 kasmet tova edinstvenia kosur na tezi koli da znae6
Отговор с Цитат
Стара 04-08-2010, 17:52
Нерегистриран
Посетител

Мерси, Краси

Аз върнах помпата да си я дооправят и за сега работи. Но твоята идея е много добра. Ще "дебна" да си купя втора употреба. Но ти зноеш ли кое е същественото при тези помпи? Т.е. кои цифри да съвпадат? Майстора казваше, че трябва не само крайната цифра 03 на първия ред да съвпаднат, а и останалите от втория ред защото те били означавали типа на софтуера.
Отговор с Цитат
Стара 05-08-2010, 15:34
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2010
само големите цифри смисал 0470004003.така ми казаха и аз такава намерих за 300лева сложиха я работи перфектно преди пу6е6е много сега даже спре пу6енето за 900 лв 6те купиа 3 все ниакоиа 6те стане а при мене тожа е 3 та помпа паржата е сменена от преди6ниа собственик а зне ли ниакой за6то горат поне да се опитаме да се предпазим от това 4е пак сие пари доста ина4е колите са перфектнни здрави.и икономи4ни в дне6но време това ни триабва.
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies