Разглеждате тема opel astra 1.6 mono inj / 94 g, от раздел Опел Astra Форум на форум Opel ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| opel astra 1.6 mono inj / 94 g при ускорение прекъсва, та чак подскача, и на бензин, а на гас не се трае. проблема от рядък ,сега вече постоянен. ТИЯ ХОРИЦА от сервизите не, че не трябва да хранят семейства, ама само да ти накичат бараката с 5,6 кабела и установят, че ти е за смяна запалителна свещ, ти вземат без ни най малко угрезение дневния надник, че дърпат и от този за другия ден. по точно 35-40 трудно изкарани лв. сега на въпроса ми : от що ще да е тази гадост примерно. предполагам, че по пътя на смяна на някои чаркове, ще стигна до повредата, но ми се иска някой вече открил америка да ми съкрати мъките ![]() |
|
| |||
| |||
| imate problem v toko-razpredelitelq, za6toto kogato kolata raboti na gas moje da raboti pri mnogo slab tok, a pri benzina trqbva toka da e po silen. za tova kolata ne raboti pravilno. proverete v delkoto dat4ika na HOL i blok4eto za opravlenie. ( vytre v delkoto) |
|
| |||
| |||
| moje da e ot kabelite na sve6tite |
|
| |||
| |||
| Amoje i de e bobina |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |