Авто 1 Форум

АВТО1

БГ Форум за Автомобили

Какъв може да е следния проблем

Разглеждате тема Какъв може да е следния проблем, от раздел Опел Corsa Форум на форум Opel ;

Обратно   Авто 1 Форум > ФОРУМ АВТОМОБИЛИ > Немски Автомобили > Opel > Опел Corsa Форум
Регистрация Игри Авто Албуми Карта Пътната Обстановка Потребители Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени
Стара 18-08-2008, 21:24
New auto maniac

Дата на Регистрация: Feb 2008
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Какъв може да е следния проблем

От известно време наблюдавам, че на моменти ми светва сигнализацията за неизправност в двигателя при скорост. Имам Корса 1.0. Преди два дни отново ми се включи и свалих капака при предпазителите, установих, че 4 тото реле от ляво на дясно на цвят лилаво беше топло при това значително. Дайте съвет. Корсата е 2000г. производство. Дайте съвет. Смятам да сменя маслото и масления филтър да не би да е от него проблема изминал съм над 5000 км. след смяната му, маслото е Mannol.
Не съм забелязал никакъв разход на масло. Карам я и с антифриз. Прегледах въздушния филтър чист е.
Отговор с Цитат
Стара 19-08-2008, 23:41
New auto maniac

Дата на Регистрация: Jul 2008
Мисля че не от маслото по-добре вкарай автомобила в добър сервиз .Един мой познат с кадет имаше подобен проблем - светваше му датчика сутрин от време на време и се устаниви някакъв проблем в моноинжекцията . Светенето може да е по най- различни причини и докато не ти направят диагностика разбира се от добри специалисти няма да се разбере точно за какво става дума.
Отговор с Цитат
Стара 02-09-2008, 11:31
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Sep 2008
Цитат:
Започната от Костурков Вижте Мнението
От известно време наблюдавам, че на моменти ми светва сигнализацията за неизправност в двигателя при скорост. Имам Корса 1.0. Преди два дни отново ми се включи и свалих капака при предпазителите, установих, че 4 тото реле от ляво на дясно на цвят лилаво беше топло при това значително. Дайте съвет. Корсата е 2000г. производство. Дайте съвет. Смятам да сменя маслото и масления филтър да не би да е от него проблема изминал съм над 5000 км. след смяната му, маслото е Mannol.
Не съм забелязал никакъв разход на масло. Карам я и с антифриз. Прегледах въздушния филтър чист е.
много често е заради качеството на бензина
Отговор с Цитат
Стара 25-09-2008, 21:32
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Sep 2008
Имаш проблем в управлението на двигателя-в компютъра е запаметен дефекта-трябва да я тестваш.
Отговор с Цитат
Стара 04-10-2008, 05:08
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Oct 2008
Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
Triabva da se proveriat vsi4ki dat4ici suwo taka i landa sondata.Zanuliavane na grewkite.
Отговор с Цитат
Sponsored Links
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация