Разглеждате тема Какъв може да е следния проблем, от раздел Опел Corsa Форум на форум Opel ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Какъв може да е следния проблем От известно време наблюдавам, че на моменти ми светва сигнализацията за неизправност в двигателя при скорост. Имам Корса 1.0. Преди два дни отново ми се включи и свалих капака при предпазителите, установих, че 4 тото реле от ляво на дясно на цвят лилаво беше топло при това значително. Дайте съвет. Корсата е 2000г. производство. Дайте съвет. Смятам да сменя маслото и масления филтър да не би да е от него проблема изминал съм над 5000 км. след смяната му, маслото е Mannol. Не съм забелязал никакъв разход на масло. Карам я и с антифриз. Прегледах въздушния филтър чист е. |
|
| |||
| |||
| Мисля че не от маслото по-добре вкарай автомобила в добър сервиз .Един мой познат с кадет имаше подобен проблем - светваше му датчика сутрин от време на време и се устаниви някакъв проблем в моноинжекцията . Светенето може да е по най- различни причини и докато не ти направят диагностика разбира се от добри специалисти няма да се разбере точно за какво става дума. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Имаш проблем в управлението на двигателя-в компютъра е запаметен дефекта-трябва да я тестваш. |
|
| |||
| |||
| Triabva da se proveriat vsi4ki dat4ici suwo taka i landa sondata.Zanuliavane na grewkite. |
| Sponsored Links |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| | Aismen75 | Volkswagen | 0 | 18-04-2008 11:26 |
| Посъветвайте ме какъв ван да си купя до 12000 лв? | dim_l | КАКВО ДА КУПЯ? | 2 | 03-04-2008 22:39 |
| може ли да сложа газова уредба на ALFA 155 ??? | mont78 | Alfa Romeo | 8 | 23-03-2008 14:57 |
| | bobo_k | Renault | 3 | 20-11-2007 21:53 |
| Часът сега е 09:03. |