Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 03-08-2009, 17:22
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2009
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Масло в охлаждането !!! Помогнете моля!!!

Значи ще се опитам да съм изчерпателен,тъй като мисля че ще ми е необходима сериозна помощ. А който знае-да помага! Имам Опел Вектра 2000i GT - (1993г.-153коня). От 2 години я карам , а наскоро и сложих газова инсталация(инжекцион). Колата работи добре, но...! Отскоро ми направи впечатление че колата ми зягрява изключително бързо! Дори само 2,3 мин работа на прзни обороти-и капака вече не се пипа! и ако работи на място или карам само на 1 или 2-ра- загрява и над 90градуса и то бързо. Направи ми впечатление,обаче,че ако съм на по-дълъг път, датчика стигне до 45градуса и спира. А след като спуках и едно водно съедниение-установих че във антифриза има и масло.. Казаха ми да ида веднага на сервиз-била най-вероятно за смяна на гарнитура-заради прегряване!В сервиз и то на БОШ- ми я реминтираха и уж с гаранция... Проблема си остана-а ми казаха че ще видят всичко - и шлаиф на главата,и направиха промивка... Колата пак ми загрява- в казанчето горе пак ми качва масло и то не малко...Питам се; какво може да е- дали е недобре поставена гарнитура, недобре шлайфана глава дали е била спукана и не са разбрали,дали пак съм я прегрял,или пък е нещо по-самия мотор... Аз не съм много опитен и разбиращ- но ако някой се е сблъсквал с подобни пороблеми разбрал ме е добре и има точна идея- моля да дава съвети и да помага. Но моля ви се, ако не сте сигурни- не правете предположения че със подобни съм залят!!! Разчитам на добрината и опита на някой от вас- и предварително много много мублагодаря !!!
Отговор с Цитат
Стара 04-08-2009, 10:42
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Apr 2009
Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
zdravei priqtelio da ti kaja 4esno ima6 golqm problem vij parvo ako ima6 toploobmennik zad masleniq filtar (za mkoito mislq 4e go nqma6 ) moje problema da e tam ako li ne tva ne e za mislene tree da se ovori dvigatelq glavata na skener i obstoen pregled na bloka osven oniq ot bosh da sa si napravili eksperiment i da ne sa ti smenili garniturata no moq savet e da otide6 pri nqkoi koito naistina si razbira ot rabotata USPEH
Отговор с Цитат
Стара 15-08-2009, 19:35
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2009
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
blagodarq- ima istina v predpolojenieto- karah q na serviz i se okaza 4e ne e slojena glavat kakto trqbva- taka 4e ne vinagi markovoto e hubavo ) 10x
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies