Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 15-08-2011, 12:27
Нерегистриран
Посетител

проблем

здравейте имам един проблем с колата. запалих и се чу странен шум, не можах да превключа на друга скорост и съединителя потъна. като изгасих двигателя на колата без да е запален си превключвах всички скорости. след което не мина малко време запалих пак и си трагна и минах 100-тина километра с нея. изгасих двигателя и после пак неискаше да включи на скорост. а преди това от известно време като превключвах на задна скорост претракваше и колата гаснеше, за да трагне отново трябваше да подам повече газ иначе пак се изключваше. АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ СЪС СЪВЕТ И СЕ СЕТИ КАКЪВ МОЖЕ ДА Е ПРОБЛЕМА ДА ПИШЕ.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!
Отговор с Цитат
Стара 17-08-2011, 22:18
Нерегистриран
Посетител

Thumbs up Отговор на проблема ти

Здравей,

не си конкретизирал за кой модел става дума, но аз лично от няколко месеца съм собственик на вектра "а" млад шофьор съм първа кола ми е , но я взех в отвратително състояние и ми се наложи да се запозная с голяма част от техническия й състав. Та по темата при този модел е възможно така нареченото "натягане на съединителя" имах абсолютно същия проблем. Само дето при мен имах проблеми с включването на 1-ва и на 2-ра предавка от 3-та нагоре всичко беше наред. Предполагам съединителя ти отделя доста ниско нали ? За щастие си намерих страхотни майстори, които супер много си разбират от работата след направената манипулация ( 5 лева ) съединителя ми отделя точно на половината и чукам на дърво нямам повече този проблем. И всеки път когато паркирам я оставям на 1-ва или 2-ра предавка това още повече улеснява скоростите. Ако не можеш да си го натегнеш сам пиши тук ще ти дам координатите си и мога да ти помогна ( естествено става дума само за Вектра "А" ) по - нататъчните модели нямат такава опция при тях единствената опция е нов съединител. Пробвай няколко дена и номера с оставянето през нощта на 1-ва или 2-ра. Надявам се да съм ти бил полезен
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Тагове
Няма

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies