Разглеждате тема проблем, от раздел Опел Vectra Форум на форум Opel ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| проблем здравеите на всички. така аз бях писал за моя проблем, и на края реших да си почистя стапковото моторче,обач забелязах че жиците които отиват кам буксата са се оголили реши да ги сменя одрязах ги и сложих други. да ама след като запалих колта ефекта беше фатален,работи ели на 2 ели на 3 цилиндара никакаж синхрон и стапкожото моторче брамч мн страно.с дв думи беля на главта си направих .помогнете моля,благодаря предварително. |
|
| |||
| |||
| смени го, цена 92 лв |
|
| |||
| |||
| otkade da sam siguren 4e e ot nego |
|
| |||
| |||
| аботи ели на 2 ели на 3 цилиндара никакаж синхрон и стапкожото моторче брамч мн страно според мен като виждам кво си написал би трябвало да е то |
|
| |||
| |||
| като си ги отрязал беляза ли ги за да не им смениш местата на жиците?защото ако си ги объркал и ново няма да свърши работа. |
| Sponsored Links |
|
| ||||
| ||||
| проблема ти не е в стъпковото моторче,ако го изключиш колата ще държи малко по високо обороти но стъбилни,провери свещи,кабели,бобина,дистри уторна капачка и палец |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 09:21. |