Разглеждате тема ПРОБЛЕМ с Вектрите, от раздел Опел Vectra Форум на форум Opel ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| ||||
| ||||
| ПРОБЛЕМ с Вектрите Имам две Вектри В 1,7tdi и 1,8-16v. Значи, имам два проблема. Първият е: дизела от 2 дни започна да пали много трудно, проверявах свещите - работят, сложих добавка на Лики Поли за очистване на системата но без резултат. При бензинката - не иска да запали и прецърква някъде около акумулатора( има една букса с доста кабели). Ако някой ми помогне ще е супер. |
|
| ||||
| ||||
| Ротен,за дизела си провери датчика за подгряването на свещите дали работи,а зе бензинката тая букса е за компютъра на колата,виж дали няма някоя хлабава връзка или я закарай на електротехник да я погледне |
|
| ||||
| ||||
| за дизела - смених и горивния филтър и пак същото, имам чувството че като поседи 2-3 часа и се изпразва филтъра; а къде се намира датчика на подгряването, дали има връзка с термометъра на таблото, защото при мен не показва по-малко от 26-32 градуса, а всъщност коя температура трябва да показва вътре или вън. има ли подкачваща помпа в/извън резервоара при дизела (исузу) мотор Последна промяна от rotnia : 07-12-2008 в 23:31. |
|
| |||
| |||
| ako na dizela si smenial angrenajen remak moje da se e narushila centrovkata.moge da ima zapeka dqza togava paleneto e mnogo trudno.kogato zapali ima li golemi vibracii v motora (okolo 10-15sek)? |
|
| |||
| |||
| Здрасти за бензинката ако ти е прецакан темпепературния датчик (engine coolant temperature senzor) няма да запали.Намира се под бубината.Коя година е бензиновата вектра? |
| Sponsored Links |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 14:47. |