Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 17-11-2008, 00:22
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Nov 2008
Благодарности: 1
Получил 3 Благодарности за 3 мнения
ПРОБЛЕМ с Вектрите

Имам две Вектри В 1,7tdi и 1,8-16v. Значи, имам два проблема. Първият е: дизела от 2 дни започна да пали много трудно, проверявах свещите - работят, сложих добавка на Лики Поли за очистване на системата но без резултат. При бензинката - не иска да запали и прецърква някъде около акумулатора( има една букса с доста кабели). Ако някой ми помогне ще е супер.
Отговор с Цитат
Стара 24-11-2008, 11:00
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Oct 2007
Благодарности: 0
Получил 8 Благодарности за 7 мнения
Ротен,за дизела си провери датчика за подгряването на свещите дали работи,а зе бензинката тая букса е за компютъра на колата,виж дали няма някоя хлабава връзка или я закарай на електротехник да я погледне
Отговор с Цитат
Следните потребители благодарят на ksi1 за това полезно мнение:
rotnia (08-09-2009)
Стара 25-11-2008, 19:02
Популярен в Авто Форум 1

за дизела - смених и горивния филтър и пак същото, имам чувството че като поседи 2-3 часа и се изпразва филтъра; а къде се намира датчика на подгряването, дали има връзка с термометъра на таблото, защото при мен не показва по-малко от 26-32 градуса, а всъщност коя температура трябва да показва вътре или вън. има ли подкачваща помпа в/извън резервоара при дизела (исузу) мотор

Последна промяна от rotnia : 07-12-2008 в 22:31
Отговор с Цитат
Стара 03-01-2009, 22:03
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Jan 2009
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
ako na dizela si smenial angrenajen remak moje da se e narushila centrovkata.moge da ima zapeka dqza togava paleneto e mnogo trudno.kogato zapali ima li golemi vibracii v motora (okolo 10-15sek)?
Отговор с Цитат
Стара 06-01-2009, 18:56
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Dec 2008
Получил 2 Благодарности за 2 мнения
Здрасти за бензинката ако ти е прецакан темпепературния датчик (engine coolant temperature senzor) няма да запали.Намира се под бубината.Коя година е бензиновата вектра?
Отговор с Цитат
Стара 22-06-2009, 16:00
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Jun 2009
kak se razglobqva tablo na opel vektra b 1,6 16v
Отговор с Цитат
Стара 20-08-2009, 16:35
Популярен в Авто Форум 1

Цитат:
цитат от друг потребител на Авто Форума
Започната от dinozavara Вижте Мнението
kak se razglobqva tablo na opel vektra b 1,6 16v
здравей, таблото се разглобява по следния начин: с тънки клещи изваждаш решетките на парното от ляво и по средата; изваждаш таблото за включване на светлините; сваляш капаците на волана(внимавай, че откъм волана има две много слаби ушички); развиваш с кръстата отвертка винтовете; за да свалиш лявата "козирка" може да се наложи да извадиш ръчката на мигачите от конзолата, след като свалиш "козирките" развиваш винтовете, държащи таблото към задната конзола; издърпваш леко към теб, откачаш буксата на дисплея и си готов.
цялата операция е за 5 - 10 минути
Отговор с Цитат
Стара 29-08-2009, 22:18
Нерегистриран
Посетител

Имам Вектра B 1,8 ,бензин, 125 коня, 2000 г.Свети ми лампата на таблото за обслужване(кола с ключ) и автомобила губи мощност.На стенда ми дава датчик детонация(датчика е сменен,но проблема продължава). Идеи за решавене на проблема.
Отговор с Цитат
Стара 31-08-2009, 16:52
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2009
imam opel vektra s dizelov dvigatel. ot v4era, sled kato izminaxme 1700 km s neq, ne pali. ne e akumulatora, za6toto varti startera imam samnenie 4e e naftovata pompa. molq nqkoi da me iformira kolko struva tazi pompa i moga li da q pora4am online! blagodarq!
Отговор с Цитат
Стара 01-09-2009, 17:00
Популярен в Авто Форум 1

Цитат:
Започната от maria_spasova Вижте Мнението
imam opel vektra s dizelov dvigatel. ot v4era, sled kato izminaxme 1700 km s neq, ne pali. ne e akumulatora, za6toto varti startera imam samnenie 4e e naftovata pompa. molq nqkoi da me iformira kolko struva tazi pompa i moga li da q pora4am online! blagodarq!
здравей, интересува ме какъв е двигателя сария или новия "исузу" или немския; значи ако е старото "исузу" може да е от дюзата на помпата. при другите два си нямам идея.
Отговор с Цитат
Стара 01-09-2009, 17:04
Популярен в Авто Форум 1

Цитат:
Започната от Нерегистриран Вижте Мнението
Имам Вектра B 1,8 ,бензин, 125 коня, 2000 г.Свети ми лампата на таблото за обслужване(кола с ключ) и автомобила губи мощност.На стенда ми дава датчик детонация(датчика е сменен,но проблема продължава). Идеи за решавене на проблема.
здравей, провери си дебитомера, ламбда сондата, комутатора и датчика на ХОЛ а и ако имаш време и нерви извади инжекцията и я изчисти
Отговор с Цитат
Стара 03-09-2009, 20:10
fss fss не е активен в момента
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Aug 2009
Благодарности: 3
Здравейте! Имам Вектра Б 1.6 и ми прогоряха кабелите за халогените и дат4ика за вазглавниците. Въпросът ми е дали като свържа кабелите, ще се полу4и импулс и ще се отворят вазглавниците? А също и когато колата е около 2500-3000 оборота се 4ува едно 4укане от двигателя. От какво може да е? Благодаря предварително
Отговор с Цитат
Стара 08-09-2009, 21:04
Популярен в Авто Форум 1

Цитат:
Започната от fss Вижте Мнението
Здравейте! Имам Вектра Б 1.6 и ми прогоряха кабелите за халогените и дат4ика за вазглавниците. Въпросът ми е дали като свържа кабелите, ще се полу4и импулс и ще се отворят вазглавниците? А също и когато колата е около 2500-3000 оборота се 4ува едно 4укане от двигателя. От какво може да е? Благодаря предварително
Здравей, значи за халогените пусни нови кабели и сложи допълнителни релета; колкото до AIR BAG-а ако не са закопчани коланите (или ако са изолирани микретата в ключалките им) не би трябвало да ъе задействат, но за по-сигурно откачи акумулатора и тогава смени кабелите. Чукането може да е от доста неща, но предполагам че е бутален болт.
Отговор с Цитат
Следните 2 потребители са благодарили на rotnia за мнението:
fss (11-09-2009)
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies