Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 07-03-2009, 22:20
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Dec 2008
Благодарности: 1
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
ДАТЧИК ПЕРКА

Здравейте,момчета. Карам Вектра 2000г. 2000 DTI 16V и имам проблем с датчика,който включва перката на радиатора. Търсих навсякъде такъв,но намерих само в Булвария. Уловката е там,че тия сладури ми искат 100 лв. за него. Моя е някакъв с 4 крачета,ако някой знае къде мога да намеря такъв,моля да пише. Благодаря.
Отговор с Цитат
Стара 08-03-2009, 20:12
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Mar 2009
Благодарности: 0
Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
AUTOHIT/AUTOPLUS/BOSH/KOSER във всички от изброените трябва да я има и не мисля че е 100 лв ебават те нещо.Провери и ако няма можеш да ми звъннеш на 0889288938 да ти кажа цена.Утре ще проверя да видим за какво иде реч.А това че е с 4 крачета мисля че беше защото е с бавна и бърза скорост затова е с толкоз.
Отговор с Цитат
Следните потребители благодарят на Jasper80 за това полезно мнение:
chukov (09-03-2009)
Стара 09-03-2009, 13:34
Популярен в Авто Форум 1

Мерси,колега. В Аутоплюс нямат,ще проверя в Бош,но ако ти имаш ще е най-добре. Когато провериш пиши и ще се чуем,за да се разберем. Още веднъж ти благодаря.
Отговор с Цитат
Стара 09-03-2009, 16:18
New in Avto Forum

Аз мога да питам тук там ,но ако ти не откриеш тогава и евентуално втора ръка ако се намери дали ще искаш.Днес казах на 1 приятел да провери и довечера ще имам отговор , а ако можеш да ми пратиш и снимка ще е още по добре.Ако ти се намира снимка ето тук можеш да ми я пратиш sezgin80@abv.bg
П.П. Чао за сега и дано откриеш нещо.
Отговор с Цитат
Стара 09-03-2009, 21:28
Популярен в Авто Форум 1

Става и втора ръка,стига да работи. Утре ще снимам и ще ти пратя,но дано става само на куплунга,че нямам време да го свалям,на работа съм.
Отговор с Цитат
Стара 10-03-2009, 10:20
New in Avto Forum

Здравей приятел,аз проверих за такъв датчик и ми излизат само с 3 крачета с 4 няма такова жовотно.Да не е някакъв друг датчик нещо и най скъпия мисля че беше около 60 лв като имаш в предвид че почват от около 20-25лв.Интересно защо е с 4 крачета.Мислех че е заради 2'те скорости на перката,но те са с 3 крачета или ако можеш да ми дадеш сериен номер на артикула ще ми помогнеш също.Дано да стане със снимката,а ако не ти е много спешно остави го за събота и неделя да го видиш на спокойствие като имаш време ,и да ми пишеш след това ,за да се опитам и аз го открия евентуално в понеделник или да потърся 2'ра ръка в моргата до нас.Успеех и чао за сега.
Отговор с Цитат
Стара 10-03-2009, 19:28
Популярен в Авто Форум 1

Братле, аз съм страшен късметлия. Преди карах едно голфче 3 и ми замина стъпковото моторче за празния ход. На всички голфове,които съм виждал моторчето е с 4 крачета и струва 60лв. а мойто беше с 6 и струваше 220лв.. та сега и за вектрата така. Не знам защо е с 4 ама си е за перката. Стои отгоре на радиатора от лявата страна,но ще ти пратя в събота или неделя снимки да го видиш. Сега се прибрах от командировка и нямах време. Между другото ти от София ли си, щото ако си от по-далече не знам как ще свършим работата.
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies