Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 02-05-2009, 11:36
Нерегистриран
Посетител

skorostni kutii

zdraveite iskam da si kupq laguna 96 godina no mi kazaha 4e imat problemi sas skorostnite kutii nqkoi moje li da mi kaje dali naistina e taka
Отговор с Цитат
Стара 25-05-2009, 13:32
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: May 2009
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Здравей колега, купих си Лагуната модел 97г. преди 2 седмици и впечатлението ми от скоростната кутия е , че единствено като включвам на задна предавка понякога пристъргва. Не знам дали е голям проблем това , ако някой знае да сподели.
Отговор с Цитат
Стара 31-05-2009, 20:34
New in Avto Forum

Здравейте отново, открих , че грешката ми за пристъргването понякога при включването на задна предавка се дължи на това , че движейки плътно в ляво лоста достигам сякаш някакво препятствие пред него и опитвайки се да го избегна мърдам лоста малко в дясно и стърженето е налице. Затова трябва, въпреки препятствието, лоста да не го мърдам от най-лявото му положение и смело бутане напред. Надявам се да съм бил полезен на ентусиасти закупили или умуват все още дали да си купят Лагунка. Късмет на всички!
Отговор с Цитат
Стара 05-06-2009, 08:35
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Jun 2009
здеавейте - значи не знам дали е проблем това ..като за начало винаги съм карал коли Рено имах рено5 после рено клио и сега преди 3 месеца си купих и Лагуна 2 комби - и проблема : скоростите влизат малко трудно.....пък задната доста често пристъргва ...мисля си да не би да е от маслото в скоростната кутия???? или има някакви настройки..??
Отговор с Цитат
Стара 11-10-2009, 21:25
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Oct 2009
ами погледни маслото ако има е добре ако няма не доливай смени го цялото с не6то средна хубост по каталог цвета на маслото ако нее хубав сире4 4ерен пак го смени и ако несе оправи пи6и ми 6те мислим
Отговор с Цитат
Стара 20-12-2009, 15:07
Популярен в Авто Форум 1

Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
Проблема с задната скорост и стъргането не идва от скоростната кутия .Лоста за избиране на предавките в началото има кардан който се износва и се получава голям луфт,освен това и е направен от тънкостенна тръба и не са редки случайте на изкривяване в резултат на някакъв удар или пък просто е изгнила и се е посукала.В този случай е налице неправилна позиция на вилката за избиране на скоростите на самата кутия и включването на задна е затруднено и невъзможно.Кардана заедно с тръбата не подлежат на ремонт-купете втора употреба но да знаете ,че има разлика в кривките при бензинови и дизелови мотори, различните марки на рено както и при тези с ляв или десен волан.Ако проявява някой интерес мога да обясня подробно
Отговор с Цитат
Стара 15-12-2010, 16:45
New auto maniac

Дата на Регистрация: Jul 2010
to4no taka stana pri men kolega -vlezoh v dupka-iztropa i ottogava zadna vliza trudno i vie
Отговор с Цитат
Стара 06-12-2011, 20:24
Нерегистриран
Посетител

здравейте

бих искал да попитам,дали има разлика м/у скоростите на Рено Лагуна 1.8 бензин 90 к.с и 2000 кубика115 к.с
Отговор с Цитат
Стара 08-12-2011, 19:34
Популярен в Авто Форум 1

Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
Има и то солидна разлика макар на пръв поглед кутиите да са еднакви.Начина на захващане на тампона е с различни размери и положения , а и предавателните числа са различни-все пак говорим за агрегат работещ с различно подавана мощност към него.Та с две думи -всяка скоростна кутия има малка алуминиева табелка с букви и цифри щамповани на нея, важното е първите 3 символа да са еднакви -обикновенно е една буква на латиница и две цифри.Табелата се намира в горния заден край на кутията почти до жилото на километража.И още нещо -съвети много, но купи това което ти трябва, иначе всичко може да се напасне някак но не е необходимо.

Последна промяна от panov2 : 08-12-2011 в 19:59
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Тагове
laguna

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads