Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 06-04-2011, 15:37
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Apr 2011
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Рено Лагуна 2.2 Д

Здравеите преди малко повече от година си купих рено лагуна 2.2 1996г. чеист дизел но от няколко месеца започна едно чукане и ромолене. Ходих в сервиз и ми казаха че това е от оптегача на ремака но немойе да се поправи трябва нов. Ако някои мойе да ми помогне или да кайе от каде мога да взема такъв ооптегач защото чисто нов в много скъп.
Отговор с Цитат
Стара 07-04-2011, 07:38
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Feb 2011
Получил 2 Благодарности за 2 мнения
не знам от кьде си но предполагам че имате морги около вас от там е наи евтино ама колко ще изкара
Отговор с Цитат
Стара 17-04-2011, 13:49
New in Avto Forum

1. Не казваш за обтегача на пистовия ремък ли става въпрос или за ангренажния? 2. И в двата случая особено втория, недей да се скъпиш, щото ще трябва да сменяш двигател! 3. Като купи лагуната, имаш ли някаква сервизна книжка за обслужване? Защото преди няколко години и аз купих такава, търкаля се без проблем, търся някаква техническа информация за нея, но не мога да намеря. Ако имаш сервизна книжка изпрати ми ЛС.
Отговор с Цитат
Стара 19-04-2011, 16:44
Авто Форум Експерт

аз останах с впечатление че колегата говори за пистов ремьк естествено че в агренажния комплект се монтират само нови части
Отговор с Цитат
Стара 19-04-2011, 21:40
Нерегистриран
Посетител

лагуна 2.2 Д

Колега Спасов, не знам дали си автомонтьор и доколко разбираш от коли, аз не съм, но поназнайвам някои неща. На лагуната нямам идея как се обтяга пистовия ремък, дали чрез генератора, като на R19 или отделна обтяжна ролка. Няма място нито от къде да бръкнеш, нито от къде да видиш! Но специално за ангренажния не съм съгласен, че трябва да търси от моргата ролка, все едно и за ремък да го пратиш там! Освен това покрай ангренажа се сменят може би още 3 ролки, например демпферна шайба на колянов вал, водната помпа задължително влиза като консуматор, ако има климатик има и други неща, така че когато купих лагуната смяната на ангренажа ми струваше 270 лв без труда. Струва ми се, че колегата, който е пуснал темата е още млад и тепърва му предстои да се обучава в занаята. Като има пари за скъпа кола ще трябва да се примири и със скъпо обслужване!!! Той така и не каза от къде е, за да го насочим какво да предприеме.
Отговор с Цитат
Стара 20-04-2011, 07:19
Авто Форум Експерт

ами колега ако четеш по внимателно обясненията в темите няма да пишеш глупости
Отговор с Цитат
Стара 20-04-2011, 07:56
Авто Форум Експерт

а иначе и аз се чудя защо колегата като си е пуснал темата не отговаря за да даде уточнение за да му се даде по точен сьвет
Отговор с Цитат
Стара 20-04-2011, 19:16
New in Avto Forum

Цитат:
цитат от друг потребител на Авто Форума
Започната от rumen spasov Вижте Мнението
ами колега ако четеш по внимателно обясненията в темите няма да пишеш глупости
Колега, извинявам се ако съм те обидил с нещо! Нов съм във форума, каквото намерих прочетох по темата. Но ще те помоля, без да се обиждаш, да ми посочиш глупостите, които съм сътворил, за да не ги повтарям! Ще ти бъда благодарен.
Отговор с Цитат
Стара 20-04-2011, 20:00
Авто Форум Експерт

не става вьпрос за теб колега костика а за нерегистрирания колега че кои ще е този монтьор пьк дори бил тои некьдьрен като мен кьдето ще качи стари части в агренажния комплект поздрав
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies