Разглеждате тема И най-добрите техники не заместват предпазливото каране, от раздел Техники за шофиране на форум АВТО МИШ-МАШ ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| ||||
| ||||
| И най-добрите техники не заместват предпазливото каране Ето един пример - не гледайте ако сте със слаби нерви. |
|
| |||
| |||
| ne mi otvarq klip4eto ![]() |
|
| ||||
| ||||
| Вервай ми , не ти и трябва ... ебаси ужаса
__________________ TRY NOT! DO, OR DO NOT! THERE IS NO TRY! master Yoda(also audi fan) |
|
| ||||
| ||||
| Предпазливо или не-когато идиота срещу мен е неграмотен шофьор моите шансове да си спася кожата са минимални... Само вчера три пъти ме засякоха и добре че имах възможност да навия волана, защото иначе ми заминаваше количката... Забелязвате ли тенденцията първо да се започне маневра, после да се пусне мигача и накрая (ако се сетят) поглеждат дали е свободно платното за движение |
|
| ||||
| ||||
| В началото предпазливо каране, но трябва и техника |
| Sponsored Links |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| Тунинг Екстериор Какви гуми са най подходящи за Опел Корса 1.0 | Костурков | Опел Corsa Форум | 2 | 13-08-2008 23:59 |
| най-яките онлине игри на upjers | manutd | Всичко Останало | 0 | 03-06-2008 11:33 |
| Часът сега е 19:50. |