Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 18-05-2008, 11:45
New auto maniac

Дата на Регистрация: May 2008
Благодарности: 0
Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
Една "техника" за палене на двигателя. :D

Абе имам малък проблем със стартера на Хюндайчето (Lantra '99) - врътвам ключа, чува се едно цък и дотам. Даже и се размирисва на газ... :(

Та, да питам, как се палеше с бутане - бутаме колата, пускам на втора и рязко и догоре ли да пусна съединителя, или леко до отцепване и после да го пускам бавно?
Отговор с Цитат
Стара 12-04-2009, 22:54
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Apr 2009
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Smile ....

ами аз до колкото знам леко зацепжа6 и пуска6 после ряско,а за стартера ти сим сугурен 4е са заминали 4етките
Отговор с Цитат
Стара 17-04-2009, 21:57
New auto maniac

Дата на Регистрация: Mar 2009
Последнят път когато чух "ЦЪК" и до там, имах вода в буталата и 1000 лева ремонт...
Отговор с Цитат
Стара 17-05-2009, 13:18
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Aug 2008
Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
Пич,нешто си се разглезил ; Не си ле БУТЪЛ руска кола? А със сигурност стартера е за ремонт,дано се разминеш само с четки
Отговор с Цитат
Стара 19-05-2009, 19:36
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Dec 2007
Цитат:
цитат от друг потребител на Авто Форума
Започната от Autoscum Вижте Мнението
Абе имам малък проблем със стартера на Хюндайчето (Lantra '99) - врътвам ключа, чува се едно цък и дотам. Даже и се размирисва на газ...

Та, да питам, как се палеше с бутане - бутаме колата, пускам на втора и рязко и догоре ли да пусна съединителя, или леко до отцепване и после да го пускам бавно?
Здравейте братя по съдба .Та по въпроса за стартера сваля се с помоща на помощни кабели минос на корпус плюс на горният болт на стартера и къс кабел от плюс на страничната устер клема да изхвърли бендикса и подаде ток за завъртане.Това може да се направи ако има достъп дирекно до стартерас късо кабелче -Аз лично го правя с ключ 12-13 -До сега проблеми с японската техика съм имал по контактните ключове в електрическата част на контактният ключ в механичната никога .Дори и сега на /БЕЛИЯТ ЛЕБЕД/сиреч на MITSUBISHI-то клемите за стартера съм ги извел на оделен бутон може да се направи и скрит против кражба.Итогава установих /тази зима залягах няколко пъти да чукам по стартера с щанга да зацепи /че когато е подаден контакт и лампите светят завърташ на стартер но не върти /свали качи няколко пъти резултат никакъв/разглобих контакният ключ но само ел.макарата установи се че звездата вътре е с кратер/хайде два кабела паралел на старера с отделен бутон и нямаш дертове.НО не забравяйте свален стартер ПЪЛНА РЕВИЗИЯ втулки-колектор/задалжитлно престъргване на струг/Едобре е да се пробва и на стенд но кой го прави/И последо да не отегча аудиторията има една тънкост при ел. автомата за изхвърляне на бендикса правя го но не мога да го обясня.Понякога се налага минус дирекно на стартер /имах FIAT125 изяде ми главата 3 месеца сложих маса никакви ядове повече.Поздрави на всички.DENIONI
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies