Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 02-01-2009, 16:05
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Jan 2009
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Проблем със запалването

Здравейте,
имам следния проблем с моя Голф 3, който вече няколко механици не могат да ми оправят. Колата е 1997г. 1 и6 инжекция 75 коня. През лятото всичко е наред със заапалването. Започне ли да се захлажда се появява проблема. Първо ходих на елкон и ими даде грешка на ел дроселовата клапа. Механикът ми каза че това не може да е проблема съсзапалаването. Смених бенидкса , купих нов акумолатор, пуснах една стружка на стартера и всичко би трябвало да е наред , зиматаа мина и проблема съсъ запалването също. Дойде следващата зима и пак същото. Пак ходих на елкон този път не ми даде никаква грешка. При амото запалване когато не много студено при запалаване тръгва да върти за 1 - 2 секунди и рязко забива. При по студено направо при прицъква и въобще не ще. Бутам я леко и си пали. След това докато е топъл двигателя 4 - 5 часа пали след това като изтине нак е същото. Последното мнение което чух е че е или от инжекциите или от центровката на двитгателя. Аз се чудя дали не е нещо дребно по електрониката.
Някой би ли ми помогнал, благодаря предарително. Оставям и имейл david_22@abv.bg.

Последна промяна от david_22 : 02-01-2009 в 16:54
Отговор с Цитат
Стара 03-05-2009, 22:39
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: May 2009
имах същия проблем като твоя и след много мъки ме посъветваха да сменя стартера (с нов)и чудото стана пали като нова
Отговор с Цитат
Стара 28-09-2009, 20:48
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Sep 2009
И аз имам съшия проблем но при GOLF2 1.8 GTI 89-ta върти няколко пъти и забива за момент гасне таблото и пак върти и после пак забива и така продължава , но когато запали (с дърпане) като го настъпвам работи равномерно и когато отпусна газта прекъсва сеца и т.н.! Един рейс майстори се изредиха и казват супер е готово и след два дена скръц!!! Ако кякий знае нещо ще съм благодарен!!!
Отговор с Цитат
Стара 29-09-2009, 09:55
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Sep 2009
Отиди в Горубляне до кметството по улицата навътре черен гараж - от 6 вечерта през седмицата, през почивните дни цял ден.
Много хора са доволни от него.
Успех.
Отговор с Цитат
Стара 02-10-2009, 08:34
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Apr 2009
Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
Цитат:
цитат от друг потребител на Авто Форума
Започната от david_22 Вижте Мнението
Здравейте,
имам следния проблем с моя Голф 3, който вече няколко механици не могат да ми оправят. Колата е 1997г. 1 и6 инжекция 75 коня. През лятото всичко е наред със заапалването. Започне ли да се захлажда се появява проблема. Първо ходих на елкон и ими даде грешка на ел дроселовата клапа. Механикът ми каза че това не може да е проблема съсзапалаването. Смених бенидкса , купих нов акумолатор, пуснах една стружка на стартера и всичко би трябвало да е наред , зиматаа мина и проблема съсъ запалването също. Дойде следващата зима и пак същото. Пак ходих на елкон този път не ми даде никаква грешка. При амото запалване когато не много студено при запалаване тръгва да върти за 1 - 2 секунди и рязко забива. При по студено направо при прицъква и въобще не ще. Бутам я леко и си пали. След това докато е топъл двигателя 4 - 5 часа пали след това като изтине нак е същото. Последното мнение което чух е че е или от инжекциите или от центровката на двитгателя. Аз се чудя дали не е нещо дребно по електрониката.
Някой би ли ми помогнал, благодаря предарително. Оставям и имейл david_22@abv.bg.
za men e ot startera smeni go i 6te si ok nqma kvo da e drugo ako e ot centrovkata na dvg to 6te go pravi i na topal motor USPEH
Отговор с Цитат
Стара 02-12-2010, 21:22
Нерегистриран
Посетител

Здравейте, При мен става въпрос за Голф 3, 1,9 SDI, 96 г, дизел. Проблемът е следния - сутринта пали без проблем, по пътя за работа ако спра някъде за 5 мин, след това сядам и неще да пали и реотанчето на таблото изобщо не мигва даже. Като я изчакам още 5 мин като пробвам да запаля, реотанчето на таблото мигва и запалва. Тази вечер обаче, след работа като си тръгнах изобщо не искаше да запали и реотанчето изобщо не светна. Имам чувството, че откакто взе да захладнява, го прави по-често. Миналата седмица я карах да я закачат на компютър и излезе грешка в имобилайзера, която грешка майстора отстрани. Кажете ми моля ви се къде да търся гадното проблемче и от къде да започна.
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies