Разглеждате тема Въпрос за VW Passat 1.9 TDI, от раздел Фолксваген Пасат Форум на форум Volkswagen ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Въпрос за VW Passat 1.9 TDI Здравейте, притежавам VW Passat 1.9 TDI 1999г., 110 к.с. Преди седмица ми смениха термостата и оттогава се случва следното: понякога (не всеки път), при запалване на двигателя, лампата за маслото премигва няколко пъти в жълто и след това угасва. Даже в някои от тези случаи ми излиза и съобщение на дисплейчето под километража, но съобщението е на италиански и незнам какво значи.... проверих онзи ден маслото, но то си е наред - на максимума е. иначе маслото е на 7000 км, след 1000 ще го сменям и е Bisco 3000 15W40... някой да знае от къде може да е проблема - дали датчика се бърка, припомня ми че трябва да си сменям маслото или нещо друго..... този "феномен" се проявява и при топъл и при студен старт..... Благодаря ви предварително! |
|
| ||||
| ||||
| pepster,ako problema e v dat4ika moje da se ustanovi mnogo lesno pri kompjutarnata diagnostika.za sajalenie tezi passati vapreki 4e sa mnogo dobri si imat njakoi treski za djalane.imam podoben problem s moja passat 1999 1.8 20v i oste ne sam go re6il |
|
| |||
| |||
| zdraveite,ot skoro imam pasat 1999. 19 tdi. no mi se razvali perkata na motor4eto na klimatika-samoto motor4e e zdravo no ne znam kak e zacepena perkata kam motora i dali se smenq celiq motor ? ako nqkoi znae da mi drasne -ok! |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| | ivan79 | Ауди A6/S6/RS6 Форум | 3 | 24-11-2008 10:48 |
| | barsia | Опел Astra Форум | 1 | 06-08-2008 20:27 |
| Силов Тунинг tarsia turbo za pasat 1.9 tdi | krasnikat | Фолксваген Пасат Форум | 1 | 20-06-2008 01:27 |
| Комерсиална Информация Audi 100 2.5 tdi | jossbomon | Audi | 2 | 09-06-2008 19:11 |
| въпрос за мерцедес | Trepachkms | Mercedes | 0 | 18-05-2008 15:02 |
| Часът сега е 15:19. |