Авто 1 Форум

АВТО1

БГ Форум за Автомобили

НЯМА ТАКЪВ ПРОБЛЕМ С ПАСАТА

Разглеждате тема НЯМА ТАКЪВ ПРОБЛЕМ С ПАСАТА, от раздел Фолксваген Пасат Форум на форум Volkswagen ;

Обратно   Авто 1 Форум > ФОРУМ АВТОМОБИЛИ > Немски Автомобили > Volkswagen > Фолксваген Пасат Форум
Регистрация Игри Авто Албуми Карта Пътната Обстановка Потребители Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Забележка

Отговорете

Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 07-03-2008, 12:10
New auto maniac

Дата на Регистрация: Feb 2008
Благодарности: 0
Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
НЯМА ТАКЪВ ПРОБЛЕМ С ПАСАТА

Моля Ви бе хора дайте повече коментари за пасат 4, още не мога да се реша дали да го взема или не. Голям проблем. Който влезе да 4ете това нека напише по едно редче коментар относно тази машина, естествено който има наблюдение де. Май тоя форум не е много популярен за колкото го мислят хората. Ами това е от мен който има какво да пише да пише и да ми помогне относно моя проблем. БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ПИШАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Отговор с Цитат
Стара 05-08-2008, 10:26
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2008
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
az imam pasat 99-ta tdi 110k. pritejavam go ot 3-4 meseca i ne moga da mu se naradvam ,vozi otli4no stoi na patq sa6to dobre,ne har4i nmogo ,na magistralata sreden razhot mi dava 5-6 sas sredna skorost 120.sega imam malak problem s perkata na klimatika ,no ina4e sam dovolen ot tova koeto imam .A i ot vatre kolata e golqma udobna .mi neznam kakvo da ti kaja drugo..!
Отговор с Цитат
Стара 09-09-2008, 16:41
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Apr 2008
stenli hil отиди при някой който се занимава с климатици и си реши проблема. В Бургас мога ди кажа каде можеш да си решиш проблема.Аз имам Passat 4 98г 1,9D 110PS с климатроник,борд.компютър голям звяр е. На магистралата с 160 на автопилота разход:5,3-5,6 за возия да не говорим има само няколко други немски коли които могат да го бият...всичко добро от мен
Отговор с Цитат
Стара 28-09-2008, 18:23
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2008
za klimatronika

az izvadih motor4eto-mnogo lesno i go razglobih-dvigatel4eto,ni6to osobeno otvatre motor s 4etki te bqha za smqna.struvaha mi 17lv.slojih novite i vsi4ko e ok. taka spestih 200lv.tolkova mi iskaha za remonta.
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация