Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 09-12-2010, 22:46
Нерегистриран
Посетител

ремонт на съединител-Форд Фиеста 97г 1,8Д

Смених съединителя( цял комплект с лагера-маслен) всичко мина добре, но след като я запалих се оказа че издава силен шум (майстора каза че такъв ми бил късмета)
Но въпроса ми е друг, защо когато натисна педала на съединителя шума спира, или когато подам повече гас шума също спира, и най-интересното е че когато загрее малко шума изчезва.
Отговор с Цитат
Стара 10-03-2011, 07:04
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Feb 2011
Благодарности: 0
Получил 2 Благодарности за 2 мнения
ами колега по скоро кьсмета на маистора е кофти вземи му я вьрни да си оправи л....та тоя тип за гаранция не е ли чувал
Отговор с Цитат
Стара 14-04-2011, 19:56
Нерегистриран
Посетител

каза че частите били менте, и другият път да вземам само от лицензирани магазини
Отговор с Цитат
Стара 15-04-2011, 07:40
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Feb 2011
Благодарности: 0
Получил 2 Благодарности за 2 мнения
не знам какво да ти кажа колега дори и да са менте частите не е нормално да излезе колата от маистора с проблем тои не ги ли е огледал тези части преди да ги качи в края на краищата едно от задьлженията на маистора е да защитава интересите на клиента обща практика е след като сам си е купил частите да се оправя и толкоз но ако ти беше разяснил внимателно плюсове и минуси ти можеше да реагираш адекватно а тои щеше да спечели още един благодарен и уважаващ го клиент а аз едва ли мога да ти дам разумен сьвет предвид че няма как да прегледам от разстояние колата а и симптомите са такива че би могло да бьде какво ли не и не искам да те подвеждам наи добре се обьрни кьм друг независим монтьр в раиона кьдето живееш поздрав от мен и успех в решаването на проблема
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Тагове
Няма

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies