Разглеждате тема Проблем с Вентилатора на Ситроен Ксантия!!!, от раздел Citroën на форум Френски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Проблем с Вентилатора на Ситроен Ксантия!!! Здравейте,ще се радвам ако може някой да ми помогне относно моят Възникнал проблем! Купих си Ситроен Ксантия втора ръка производство 1996г. Ощи първият ден вентилатора в копето ми създаде ядове,започна да работи и то на максимални обороти ,не може да се изключи !!! Пробвах всички възможни комбинацйи на превключвателя,но уви без успех !!! А най интересното е че когато включа аварйините светлини и той започва да работи ,дори при загасен двигател !!! И така като Българин ,Аз майстора веднага го разглобих,но нищо не успях да открия,само електронни платки и без налични ел.схеми с вързани ръце. Та накрая реших и да прибегна към вашите съвети или пък колега който е минал вече по трънливият път и е на ясно с проблема!!! Сега само мога да се надявам да случа на Патило,което да ми помотне в борбата с вентилатора Благодаря ви предварително !!! |
|
| |||
| |||
| влез във форума на ситроен и има много Citroen Клуб БЪЛГАРИЯ - Виж темата - И МОЯТ ВЕНТИЛАТОР ГО ХВАНА ШИЗОФРЕНИЯТА za четене кликни върху темата |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| | Костурков | Опел Corsa Форум | 4 | 04-10-2008 05:12 |
| | tazmetal | Опел Astra Форум | 4 | 24-09-2008 16:51 |
| Видео за Ситроен С6 | citroen | Citroën | 2 | 25-02-2008 21:50 |
| Ситроен Crosser срещу … Ситроен 2CV | citroenbg | Citroën | 0 | 18-02-2008 12:59 |
| Форуми на Ситроен | citroen | Citroën | 0 | 26-12-2007 00:31 |
| Часът сега е 19:32. |