Разглеждате тема рено 19-кола с характер !!!, от раздел Renault на форум Френски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Колата ми е 1.8 моноинжекция 1992г.новата маска създава ми следния проблем:когато си реши не иска да пали. Акомолатора ми е нов и стартера варти добре, ходи бензин до моноинжекцията, свещите дават искра. Въпреки това не иска да пали... Пробвал съм да налея малко бензин директно в моноинжекцията. Случвало се е така да запали, но не винаги. Както се разваля, така се и оправя сама все едно нищо и е нямало. Отново върви много добре. Карал съм я в сервиз обаче казват че нищо и няма щом върви. Не съм ходил да и правя комп. диагностика. |
|
| |||
| |||
| na kolianovia val ima6 dat4ik koito podava info na kompiutara.kogato kolata ti e studena pali no zagree li .......4aka6 da istine na tzialo motora ina4e ne pali.smeni dat4ika. |
|
| |||
| |||
| p.s.Dat4ika moje da ti e i na kojuha na mahovika |
|
| |||
| |||
| абе хора защо не ми работи оборотомера рено19 1.7 моноинж.1993г |
![]() |
| Тагове |
| renault 19, не пали |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| Подходяща кола за мен ? | Mortos | КАКВО ДА КУПЯ? | 1 | 05-09-2008 06:43 |
| Помогнете ми с избора на кола | nasko_atb | КАКВО ДА КУПЯ? | 2 | 26-04-2008 17:01 |
| ИЗБОР НА КОЛА | king85 | Chevrolet | 5 | 04-03-2008 19:02 |
| Съвет при избора на кола | lyuboo | КАКВО ДА КУПЯ? | 8 | 27-01-2008 09:26 |
| Собственост на кола | qaz | Всичко Останало | 2 | 31-10-2007 18:00 |
| Часът сега е 00:52. |