| Здравей ЕМО всичко по ремонта свърши и то добре .Тази вечер ще има банкет като по соц. време.Барбекю бира салати и т-н .Та по въпроса за L 300 Във Пловдив има всички условия за основен ремонт на мотора стига ти да имаш желание а и аз бих ти помогнал . Така блока на мотора разтъргване на цилиндрите +набиване на сухи втулки и шлайф на блока равно на 200 лева .колянов вал шлайф 60 лева.нови водачи на клапаните от ВАЗ само че от два комплекта се ползват дългите водачи за труд не съм плащал водачите са 24 лева .30 лева шлайф клапани.семерингите са 5 броя около60-70 лева .Гарнитура глава 65 лева.Другите гарнитури сам ги рязах .Купих лист клингирит1/1,5 м .около 10 лева.Гумата за картера също лист масло устойчива за 20 лева изрязва се не е проблем.Туба черен силикон .Забравих основни и биелни лагери 50-лв.биелни +55лв.осн.Другото е работа след работно време.Трябва и хора поне 4 човека +тръба около 3 метра +въже.Мотора се сваля за 2 часа и то пред блока където живея .Има една подробност ЗАМЕНИХ радиатора със по голям от мерцедес 3000сс.Но се доработва .При скорост 50-60 км.вчера на обяд ел. термометърат отчете 50 градуса .Но до есента ще се кара така да се разработи .Хлабината беше +3до +4 стотни.Наместо изгорих 20 лт. бензин Сега има и други тънкости но не можах да кача снимките при зглобяването на мотора.Ако търсиш съвет или помощ аз съм на среща .Най добре сутрин междо 7,30-9,00 пращаш стрела от домашен или вивател аз ще те набера .Асега довиждане отивам да паля въглищата за скарата.Д. Денев 0878993729 Пловдив |