Разглеждате тема Опел Астра, от раздел Опел Astra Форум на форум Opel ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| ||||
| ||||
| Опел Астра Дискутирайте в тази тема новия Опел Астра. Какво мислите за дизайна, моторизациите? Имате ли вече първи лични впечетления от модела? Прочетете и статията за Опел Астра на сайта.
__________________ -a--d--m--i--n- |
|
| |||
| |||
| dizauna e perfekten nqmam dumi prosto |
|
| |||
| |||
| може ли някаква по-подробна информация за двигателите на новата астра ? Интересуват ме главно 1.7 100 коня , 1.7 110 коня, 1.9 120 коня ... мерси предварително |
|
| |||
| |||
| batka benzinoviq agregat e perfekten a az dizela ako e isuzu 6a bere6 qdove tozi toi dava defekt v mnogo otno6eni6 pojelavam ti uspex |
|
| |||
| |||
| mejdu drugoto dizaina i e perfekten az karam takava |
| Sponsored Links |
|
| |||
| |||
| ako te interesuva ne6to pitai |
|
| |||
| |||
| каде се намира датцика за вьншната температура астра |
|
| ||||
| ||||
| здравей приятелю!И аз доскоро се чудех откъде се пуска тъпия датчик и се оказа че трябва преди да запалиш колата да дадеш на контакт и да задържиш settings-a за някакво време,ще чуеш едно пишене и после си гледаи през bc-to...надявам се да съм ти бил полезен. |
|
| ||||
| ||||
| здравейте на всички!аз обратно на вашето положително мнение за астричката ще кажа само,че вече 5-6 месеца карам такава и започна да поскръцва тук-там(а трябва да се има пред вид че не съм хамалин)-това първо.Второ-разходът,обявен по книжка(8.8) няма нищо общо с действителния(10.5),айде тва не е толкова важно...3то-устойчивост на пътя-под всякаква критика и за финал,но определено не на последно място, сумата която дадох за колата е 30 000лв.,а колко струва сега? Е остава си + визията,която по моите критерии няма биенката. |
|
| ||||
| ||||
| имам един въпрос,за който много разчитам някой да ми помогне...тъй като във Bulvaria работят страхотни некадърници(смяна на спойлер + боя-23дни и боята беще различен цвят),та ме интересува по другите представителства има ли компетентни хора,които да оправят забележките,които имам,а не да ми връщат списъчето и да ми казват,че нищо не могат да направят. мерси предварително |
![]() |
| Тагове |
| астра, опел |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| Комерсиална Информация тасове за опел астра 14" | mihail | Опел Astra Форум | 0 | 17-06-2008 08:14 |
| проблем с опел астра 1.8 | Trepachkms | Opel | 1 | 19-05-2008 20:54 |
| Продавам опел астра | Petrichev | Opel | 0 | 20-04-2008 11:20 |
| Часът сега е 09:25. |