Разглеждате тема Вентилатора работи само на 4 степен !!!, от раздел Опел Astra Форум на форум Opel ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Вентилатора работи само на 4 степен !!! Астра 1,7 tdl комби 1997г. Вентилатора на купето работи само на 4та степен. Възможно ли е да е от реостата и как се стига до него...благодаря предварително !!! ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Здравей колега, Имам Зафира 2.0TD и имам абслолютно същия проблем. дали някой успя да даде малко разяснения по този проблем. |
|
| |||
| |||
| Аз се справих сам с проблема, както и предполагах е изгорял реостата. Не знам при твоя автомобил къде се намира, но обикновено е под филтъра за вентилатора на купето. До там се стига, като се махнат първо чистачките, после пластмасовата кора, след това отдолу е филтъра. Надига се и куплунга на реостата ще се види. Издърпва се куплунга и след това с отверка "еврейска звезда" се развива един болт. След това се издърпва самия реостат. Нов струва около 80 лева, на старо е около 20-30 лева. Ако е изгоряла само една степен/това се установява чрез измерване/ може да се даде на късо изгорялата намотка и съответно тя няма да работи, но ще успееш да "оживиш" другите. Успех...!!! |
|
| |||
| |||
| Благодаря колега. Ще го пробвам. |
|
| |||
| |||
| шунтирай кондезаторчето |
| Sponsored Links |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| | Костурков | Опел Corsa Форум | 4 | 04-10-2008 05:12 |
| Chrysler Voyager бензин или дизел :?: Искам да си купя Крайслер!Само,че вече напълно | spgufi | КАКВО ДА КУПЯ? | 2 | 23-08-2008 00:17 |
| Проблем с Вентилатора на Ситроен Ксантия!!! | nedelchev_v | Citroën | 1 | 31-03-2008 17:04 |
| Часът сега е 19:16. |