Разглеждате тема АГУ за Омега B, от раздел Opel на форум Немски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| АГУ за Омега B Здравейте! Имам ОмегаА 1993г.,но мисля да я продавам за да си купя Омега 2.0 16v 136к.с..Искам съвет,дали може да се постави АГУ,какъв вид и каква ще е цената.Благодаря предварително. |
|
| ||||
| ||||
| Може газов инжекцион |
|
| ||||
| ||||
slagai gazov ingekcion i ne misli![]() ![]() |
|
| ||||
| ||||
| cena za nov ingekcion za vectra 136 konq 2ooo 16 klapana ..........16oo leva....mi kazaha na men sas garanciq 3ooookilometra ili edna godina |
|
| ||||
| ||||
| ima i landi za 15öö leva............ |
| Sponsored Links |
|
| |||
| |||
| Омега В 2.0 есотес мотор 16винтила тази барака върви и с газова за 600лв. ново не е нужен газов инжекцион тои е за балъците. колегата има астра г 2000г и е с наи обикновенна уредба. просто не трябва до напъваш колата преди да е загрялал ВНИМАНИЕ зависи и от маистора - лош маистор - кутия въздушен филтър |
|
| ||||
| ||||
| kolega rusnakov82 ne moge6 da sravnqva6 obiknovenno gazovo s gazov igekcion.6tot kato slogi6 gazovo za 6öö leva kato ti gramne debitomera 4öö leva i kato plati6na hubaviq si maistor moge da ti izleze po skapo ot gazov ingekcion ipak nqma da si kara6 kolata s kef a6te visi6 po servizíte i 6te trqbva da kara6 kolata si kato baba na 9ö godini bez da moge6 da q izrege6. A pak az ponege sam balak karam gazov ingekcion bez problemi. Последна промяна от stanigigi : 27-08-2008 в 23:55. |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 19:56. |