Авто 1 Форум

АВТО1

БГ Форум за Автомобили

Любители на MITSUBISHI

Разглеждате тема Любители на MITSUBISHI, от раздел Mitsubishi на форум Японски Автомобили ;

Обратно   Авто 1 Форум > ФОРУМ АВТОМОБИЛИ > Японски Автомобили > Mitsubishi
Регистрация Игри Авто Албуми Карта Пътната Обстановка Потребители Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени
Стара 20-12-2007, 18:19
New auto maniac

Дата на Регистрация: Dec 2007
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Любители на MITSUBISHI

Здравейте приятели на Mitsubishi имам 2 бр. L 300 единият от тях е хибрид с ладов мотор перфектен е.И по двата буса съм правил какво ли не. Тьрся сьмишленици да споделят и те какво са правили по автомобилите си.Занимавам се с АВТО РАДИАТОРИ(отваряне почистване с шомпол отсраняване на течове затваряне .алумин+пластмаса цветни абе всичко поавто радиаторите.Измерване на температурата на мотора в работен режим.И рециклиране на някои видове термостати по моя преценка .За консултации помощ тел. за врьзка 0878993729 това е от мен . Исега ако сметне че тук му е мястото АДМИНА или пьк да я преместитам кадето трябва СТРУГАРСКИ УСЛУГИ ремонт на кормилни кутии;ШАРНИРИ-НАКРАЙНИЦИ-ИЗРАБОТВАНЕ НА ТАМПОНИ И СЕЛЕНОВИ ВТУЛКИ ЗА АВТОБУСИ-ТОВАРНИ И ЛЕКИ КОЛИ тел.за врьзка 032 284166 дт 8 до 18ч
Отговор с Цитат
Стара 20-12-2007, 18:23
New auto maniac

разбира се че да
Отговор с Цитат
Стара 15-04-2008, 12:57
New auto maniac

Здравейте колеги от форума

Здравейте колеги от форума радвам се че ме подсештате за дискусия.Но се случи беда първо изчезна интернета появиха се някави вируси ли не знам как ги наричате.Същевременно отворих мотора на едното L300 мотора е 2000с .То така го купих прегрято .Та пълен основен ремонт шлайф на коляновият вал набиване на сухи фтулки на бло ка бутала сегменти семеринги черни глава шлайф нови водачи от ВАЗ само че външно се шлайфат да станат ф 13+0;06 за набиване.Пригодявам нов радиатор защото старият е с 44 тръвички и е слабо охлаждането и от там прегряването новият радиатор е от мерцедес 3000с със 100тръбичкино малко е по висок отрязах го 10сантиметра е ако мога да кача и снимки от всичко това дето го пиша но не .Още не мога да се оправям с този компютар.А и сега цифров апарат ама накъде трябват ръчички няма и някое хлапе покрай мен моите се изжениха. Та така ще се мъчим на стари години поздрави Д.Денев0878993729
Отговор с Цитат
Стара 23-04-2008, 23:47
New auto maniac

Здравейте колеги от форума днес монтирах главата на L 300 зацепих и големият ангренажен ремък има три белязки на коляновият вал левият спомагателен балансиращ вал и разпределителният вал освобождава се обтягащата се ролка да опъне ремъка стягат се двата стопорни болта внимателно с тришчотка се завърта по посока на часовника два оборота на коляновият вал и ако белязките съвпаднат значи добре и на 6 оборота съвпадат и другите две белязки на десният балансиращ вал.Тия дни ще се дърпаме с развити свещи поне 10 километра или както се казва студена разработка е вода в радиатора ще има и масло в картера.Направих 10 снимки но ще помоля мой приятел да ги качи поздрави Д.Денев 0878993729
Отговор с Цитат
Стара 25-07-2008, 20:11
New auto maniac

L 300 + ВАЗ НОВИЯТ ХИБРИД

Здравейте колеги от форума .И да е честит новият хибрид на МУСИ от БУЗОВГРАД да си го кара безаварийно.Негов консултант лично го тества и в момента пътуват за Казанлък хибрида е мотор ВАЗ+купе L300.Старият мотор отива за скраб.Трябва да се направят настройки на карбуратора и изпарителя и да се качат снимките които ги направиха.Ида уточня мотора е ВАЗ-2103.Поздрави на всички участници във форума .А сега слизам при сървайварите да ударим по едно за отскок.Това е кварталното капанче.Поздрави Д.Денев 0878993729
Отговор с Цитат
Sponsored Links
Стара 27-07-2008, 18:44
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Jul 2008
Цитат:
Започната от denioni Вижте Мнението
Здравейте приятели на Mitsubishi имам 2 бр. L 300 единият от тях е хибрид с ладов мотор перфектен е.И по двата буса съм правил какво ли не. Тьрся сьмишленици да споделят и те какво са правили по автомобилите си.Занимавам се с АВТО РАДИАТОРИ(отваряне почистване с шомпол отсраняване на течове затваряне .алумин+пластмаса цветни абе всичко поавто радиаторите.Измерване на температурата на мотора в работен режим.И рециклиране на някои видове термостати по моя преценка .За консултации помощ тел. за врьзка 0878993729 това е от мен . Исега ако сметне че тук му е мястото АДМИНА или пьк да я преместитам кадето трябва СТРУГАРСКИ УСЛУГИ ремонт на кормилни кутии;ШАРНИРИ-НАКРАЙНИЦИ-ИЗРАБОТВАНЕ НА ТАМПОНИ И СЕЛЕНОВИ ВТУЛКИ ЗА АВТОБУСИ-ТОВАРНИ И ЛЕКИ КОЛИ тел.за врьзка 032 284166 дт 8 до 18ч
prodavam mitsubishi eclipse 2.0 150hp 220000km 1995 g. - 5500lv.
tel:0888641529
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация