Разглеждате тема ситроен хантия, от раздел Citroën на форум Френски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| ситроен хантия Блокира ми кода на запалването. Какво да го правя. |
|
| ||||
| ||||
| изтеглете го до някой сервиз където имат компютър за диагностика,там ще го оправят |
|
| ||||
| ||||
| пиши във форума на ситроен Citroen Клуб БЪЛГАРИЯ - Начало ![]() |
|
| |||
| |||
| За ilcho. Здравей колега!Точно в този момент аз имам същият проблем.Той се отстранява срещу 475лв. и чакане до 10 работни дни.Най-близо ми е сервиза на Автомотор под моста срещу КАТ-София,затова отидох там.Половината се плащат при поръчката,другата половина при получаването.Надявам се,че съм ти бил полезен поне с малко. Последна промяна от Hotstepper : 22-02-2008 в 16:44. |
|
| |||
| |||
| Илчо карам четвърта година ксантия и съм доволен.Нямам код и освен да те посъветвам да отидеш в оторизиран сервиз на Ситроен друго не знам дали ще ти свърши работа.Аз съм доволен в общи линий от сервиза на Ситроен. |
| Sponsored Links |
![]() |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| Проблем с Вентилатора на Ситроен Ксантия!!! | nedelchev_v | Citroën | 1 | 31-03-2008 16:04 |
| Видео за Ситроен С6 | citroen | Citroën | 2 | 25-02-2008 20:50 |
| Ситроен Crosser срещу … Ситроен 2CV | citroenbg | Citroën | 0 | 18-02-2008 11:59 |
| Форуми на Ситроен | citroen | Citroën | 0 | 25-12-2007 23:31 |
| Часът сега е 09:26. |