Разглеждате тема Защо става тромава?, от раздел Audi на форум Немски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Защо става тромава? Здравейте всички в АВТО 1. Имам въпрос, на който не мога да си дам отговор, защото не съм инженер.Колата ми е Ауди 80 1.8 S карбуратор 90 коня.Защо, като махна гърнетата колата става тромава в малките обороти до 3000-3500, а в големите се оправя и върви много леко? И друго нещо - търся разпределителен вал за DZ мотор. Ако някой знае нещо, нека да напише и цена. Последна промяна от marian990 : 03-12-2007 в 18:15. |
|
| |||
| |||
| съединителя ти може да е за смяна при по голяма скорост и обороти на двг няма толкова голямо приплъзване и не се осеща да е тромава а като е с гърнета изгорелите газове не позволяват мах обороти и намалява боксуването ![]() |
|
| ||||
| ||||
| Сега аз не съм точно инж. по двг но всеки един двигател се изчислява на съпротивление на изгорелите газове е за това е. Бръмчи а не върви!!!! Затова спортните автомобили сеизчислява трабата за изгорените газове на всеки един цилиндър по отделно ??????!!!!!! |
|
| |||
| |||
| дай ми малко повече инфо,ако имаш.(защото по принцип,колкото по-лесно излизат газовете,толкова по-леко работи двигателя - или по-малко остатъчни газове в горивната камера,по-добра работа на двигателя). |
|
| ||||
| ||||
![]() ![]() Малко ме затрудни но се поразрових и намерих:Основните фактори, от които зависи изпускането, са фазите на газоразпределение и съпротивлението на изпускателният тръбопровод и шумозаглушителя и тн. дълго е за обяснение.... ![]() Двигатели с вътрешно горене – ст. н.с. к.т.н. инж. Емил Качаров – издание 1989г. Последна промяна от topala : 07-02-2008 в 18:35. |
| Sponsored Links |
|
| |||
| |||
| БЛАГОДАРЯ ТИ |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 16:29. |