Разглеждате тема ЕЛ СТЪКЛА, от раздел Audi на форум Немски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| ЕЛ СТЪКЛА Здравейте! Имам проблем с ел. стъклата и по-точно от шофьорската страна.Не иска да се сваля,а може да се вдига от бутона.По принцип,ако стъклата са отворени и се заключи с ключа като се задържи няколко секунди,стъклата се вдигат автоматично,но в случая те се отварят а не затварят./явно като са слагали алармата нещо е обърнато,няма значение/.След това ги затварям от бутона,но шофьорското не мога да го отворя.Някой имал ли е подобен проблем?Благодаря предварително! Аudi A4 kombi-2004g |
|
| ||||
| ||||
| Цитат:
пиши, когато е готово да узнаем причината и резултата
__________________ fear is the mindkiller |
|
| |||
| |||
| Още не съм ги оправил/записах си час за понеделник/,но мисля че не е от монтажа на алармата а от бутона за сваляне на стъклото.Алармата е "интерфейсна"-Gemini"-CAN Bus.Най-вероятно самата аларма няма модул за стъкла,скоро ще разбера.Установих,че като завъртя ключа на бравата на вратата и задържа в едната посока се свалят а другата вдигат.Затова мисля,че проблема е в бутона а не мотор,жило или друго.От бутона се вдига,но не се сваля. Знае ли някой как се сваля кората на вратата без да направя някоя поразия. Старото Ауди/яйце/ го разглобявах от всякъде,но това още не смея да пипам. |
|
| ||||
| ||||
| така, след 6 месеца чакане реших да попитам кво стана? :о)))
__________________ fear is the mindkiller |
|
| ||||
| ||||
| По принцип,ако стъклата са отворени и се заключи с ключа като се задържи няколко секунди,стъклата се вдигат автоматично,но в случая те се отварят а не затварят. на това му се вика комфорткондишън. от алармата е.На моето Б3 беше така и го изключих. алармата ми е същата марка,но не знам какъв модел е. Последна промяна от 10yo : 01-08-2008 в 22:52. |
| Sponsored Links |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| Спешно купувам машинки за ел. стъкла за венто | lyuboo | Volkswagen | 3 | 20-10-2008 18:59 |
| Часът сега е 14:33. |