Разглеждате тема Ауди Б4 на МЕТАН, от раздел Audi на форум Немски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Здравейтте! Искам да попитам , как се отразява метановата уредба на АУДИ Б4 с АБТ мотор 2000куб. см 90 коня ? |
|
| ||||
| ||||
| сигурно добре...зависи кой и как я е слагал...аз имам познат с ауди на метан...доволен е моята също е на метан...евтинийкаааа :о)))
__________________ fear is the mindkiller |
|
| |||
| |||
| И аз си сложих метанова уредба , но ми претропа мотора , но не е от метана , а от добавкита за уж запазване на мотора. Не слагайте скапва го .Сложих "РЕМЕТАЛ" руска , пъвоначално се отрази добре но после тоес след смяната на маслото мотора ми претропа. |
|
| |||
| |||
| Здравейте !!! Искам да ви светна , че на метан е СУПЕР. Много съм доволен , гори ми малко и ми върви добре. Возя се за 3.5 на 100км. Вече изминах 3000 км. за 1 месец . Направо съм възхитен. |
|
| |||
| |||
| Audi B4 Здравейте,търся да закупя Audi-B4,до 4000лв,по вузможност дизел.Не съм запознат много добре с този модел автомобили и ще се радвам,ако нещата ми се прояснят,разбирасе с помощта на някой от вас. |
| Sponsored Links |
|
| ||||
| ||||
| малко е трудно да намериш читаво дори на бензин за тези пари а дизелите са малко по скъпи от бензиновите по-принцип |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 15:14. |