Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 21-08-2011, 09:04
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2011
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
БМВ 325 ТДС - Проблем !!! Помогнете .

Здравейте . Имам проблем с колата си и ако може някои които разбира да ми помогне ще сам благодарен . Както карам колата сама се ускорява и гасне след около 3-4 секунди . Светва една жълта лапма с нещо като пръски излизащи от нея . И докато не огасне лампата не мога да запаля колата . Ходих на три диагостики при различни хора , но абсолютно никаде не ми казаха какъв е проблема , защото и при тримата колата работеше перфектно или поне това излизаше на компютрите . От разговори с други хора сам близо до мисълта че може би е нафтовата помпа , но това са само догадки . Незнам какво да правя . Ако може някои да ми помогне . Благодаря ви .
Отговор с Цитат
Стара 26-08-2011, 12:31
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2011
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Цитат:
цитат от друг потребител на Авто Форума
Започната от roma1 Вижте Мнението
Здравейте . Имам проблем с колата си и ако може някои които разбира да ми помогне ще сам благодарен . Както карам колата сама се ускорява и гасне след около 3-4 секунди . Светва една жълта лапма с нещо като пръски излизащи от нея . И докато не огасне лампата не мога да запаля колата . Ходих на три диагостики при различни хора , но абсолютно никаде не ми казаха какъв е проблема , защото и при тримата колата работеше перфектно или поне това излизаше на компютрите . От разговори с други хора сам близо до мисълта че може би е нафтовата помпа , но това са само догадки . Незнам какво да правя . Ако може някои да ми помогне . Благодаря ви .
ами ас мисля че дебитомера ти не е добре смени го !
Отговор с Цитат
Стара 15-01-2012, 06:51
Нерегистриран
Посетител

няма как да ти светва тази лампа и да няма активна грешка,смени си диагностиците ,този мотор няма нищо особенно или ти тече дюзата (умната) или помпата плочката и е повредена ,от дебитомер няма как да ти светне лампа ,аз карах два месеца докато разбера че не работи,ако мотора ти е преди 96 даже няма дебитомер
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies