Разглеждате тема Chevrolet lacetti проблем със стоп светлина, от раздел Chevrolet на форум Американски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Chevrolet lacetti проблем със стоп светлина Здравейте колеги, отскоро вече и аз обикалям по пътищата на страната със сравнително ново и бих казал сполучливо за цената си возило - Chevrolet Lacetti. Колата в интерес на истината ми е служебна, което е още по-големият плюс, но въпреки оторизираните и безплатни разбира се сервизи има дреболии, който изкам а и мога да оправя сам! ПРоблема който ми възникна и изключително много ме дразни е че ми е изгоряла едната стоп светлина, но за съжаление не мога да се справя сам - както си е показано и в ръководството за да се извърши смяната на крушка се налага свалянето на целият стоп който е захванат с два болта за купето - няма проблем но след развиването им ина явно и някакво допълнително захващане и малко ме е страх да не счупя стопа при по-голям напън. Ако някой е имал същият проблем или пък има идея за това как се сваля ще съм му изключително благодарен да сподели опита си с мен за отстраняването на тази незначителна но важна болежка ![]() Предварително ви благодаря! |
|
| ||||
| ||||
| аз имам калос, и както казваш освен 2-та болта има още нещо - да, пластмасови щипки , даже бяха ябълковидни( при калоса ) и не вярвам твоята да е с друго...ама иска лек напън...и аз съм внимателен в процедурата.
__________________ fear is the mindkiller |
|
| |||
| |||
| Благодаря колега... значи да не се притеснявам да го понапана маничко. Ама и тия корейци хич ги няма да му се незнае - колко по-лесно и просто щеше да бъде просто да сложат една капаче от вътрешната страна на фара - в багажника и да се сменят значително по-лесно всички светлини - но уви ![]() Благодаря още веднаж и утре стига да ми остане време ще се пробвам отново |
|
| |||
| |||
| Здравейте трудно е с тези крушки да му се невиди и аз съм с калос скоро ми се наложи да сменя крушките на номера и да ви кажа голяма веселба падна ама няма що |
|
| ||||
| ||||
| важното е че си успял,след няколко смени ще си No 1 :о) м/у другото накрая сменях крушките на фаровете за 15 мин. ( с време за сваляне на фарове, решетка, пушене на цигара :о))) и качване ) по-лесно отколкото да бърникам отвътре
__________________ fear is the mindkiller |
| Sponsored Links |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| | jordyang7 | Опел Vectra Форум | 5 | 04-10-2008 04:54 |
| | Alokin | Рено Laguna Форум | 0 | 25-08-2008 17:29 |
| | dancho uzunov | Peugeot | 0 | 31-05-2008 10:15 |